RTX 5060'tan hangi karta geçilmeli?

• Konuyu başlatan Spino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 140

Spino

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. R5 7600, RTX5060 750W PSU bir sistemim var. Şu an monitörüm 1080p ve yakında 2K ya geçmeyi düşünüyorum. Hangi ekran kartını tavsiye edersiniz? Takas yapmayı düşünüyordum ama sizce satıp parayla almak daha mı mantıklı?

Hocam öncelikle ekran kartınızın markasını , ne süredir kullandığınızı , performans durumunu vs belirtmemişsiniz. Yine de ortalama 15 bin tl civarına sattınız diyelim. Sıfır alabileceğiniz hiçbir kart ciddi performans farkı yaratmaz. Mesela 9060xt. İkinci el 4070 super ya da olabilirse 4070 ti super bulmaya çalışın.

Merhaba. R5 7600, RTX5060 750W PSU bir sistemim var. Şu an monitörüm 1080p ve yakında 2K ya geçmeyi düşünüyorum. Hangi ekran kartını tavsiye edersiniz? Takas yapmayı düşünüyordum ama sizce satıp parayla almak daha mı mantıklı?
Rx9060 xt

Hocam öncelikle ekran kartınızın markasını, ne süredir kullandığınızı, performans durumunu vs belirtmemişsiniz. Yine de ortalama 15 bin TL civarına sattınız diyelim. Sıfır alabileceğiniz hiçbir kart ciddi performans farkı yaratmaz. Mesela 9060XT. İkinci el 4070 Super'ya da olabilirse 4070 Ti Super bulmaya çalışın ikinci elden.

Performansından memnunum aslında ama 2K çözünürlüğünde alacağım performans konusunda emin değilim. Peki yeterli bütçe edinirsem hangi modele geçmemi tavsiye edersiniz?

Performansından memnunum aslında ama 2K çözünürlüğünde alacağım performans konusunda emin değilim. Peki yeterli bütçe edinirsem hangi modele geçmemi tavsiye edersiniz?
9070xt ya da 5070 ti 2k için en ideal kartlar şu an. Yine de sizin ekran kartınız da iyi. 2k ultra path tracing cyberpunk ya da black myth wukong oynama gibi bi' hayaliniz yoksa bütçenizi zorlamayın.

9070XT 5070 Ti 4070 Ti Super ve üstü bir karta geçmedikçe zevkine harcama olur bence tabii sistemden bağımsız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı