18 yaş altı biri nasıl gelir elde edebilir?

MajeurDeLa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 15'im 16 yaşına 1 ay kaldı 18 yaş üstü şeyler yapamiyorum. Örnek yatırım freelancer dropshipping vs. bunlar 18 yaş üzeri istiyor. Varsa bildiğiniz yazarsanız sevinin. Şu an aklımda link kısaltma ya da Discord botu yapıp satma var. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar 15'im 16 yaşına 1 ay kaldı 18 yaş üstü şeyler yapamiyorum. Örnek yatırım freelancer dropshipping vs. bunlar 18 yaş üzeri istiyor. Varsa bildiğiniz yazarsanız sevinin. Şu an aklımda link kısaltma ya da Discord botu yapıp satma var. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hocam onu bunu bilmem ama dropshipping sıkıntılı iş telefon ile olmaz ağır kalır, vergi vesaire başınız ağrır sermaye gerektirir.

Benim de 16ya 1 ay kaldı (Kasım'da göreceğiz inşallah) ablamların tavsiyesiyle yazılım öğrenmeye başladım ama herkes para var diye yazılıma yöneldiği icin pek önü acık değil gibi ben al-sat öneririm bizim sınıfta bir çocuk futbol formalarını "toptan" 90-100 fiyat aralığında alıp 230-250 gibi fiyatlara satıyor ve okul 1000 kisi ve neredesye herkesi tanıyoruz zaten hocalar bile alıyor.(hele koyu fenerli bir hocamız var rahat 10 tane almıstır :) hocam siz giyin cocuğunuz giymesin mi, bakın bu formalarda ayrı güzelmis gibisinden cok kitledik) bir de cocuğun babası bir baskıcı ayarlamıs o çocuk 30a yaptırıp yaptırmak isteyenlerden +50 alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı