18 yaş altı Bitcoin alabilir mi?

Merhabalar. Bugün bir konu gördüm. Arkadaş 18 yaş altında ve sanırım parasını Bitcoin'e yatırmış. Ama pek yardımcı olmamış. Yardımcı olabilecek var mı? Bunu merak eden çok kişi var.
@Arda Korludağ

18 yaşında olmadan Türk kripto para borsalarında alım-satım yapamazsınız.

Bitcoin tamamen anonim ve herkes tarafından kullanılabilir, yaş fark etmez. Ama kullandığın Bitcoin cüzdan hizmeti ya da alım satım platformunun yaş sınırı olabilir.

Bitcoin tamamen anonim ve herkes tarafından kullanılabilir, yaş fark etmez. Ama kullandığın Bitcoin cüzdan hizmeti ya da alım satım platformunun yaş sınırı olabilir.
Yaş sınırı olmayan cüzdan ve alım satım platformu biliyor musunuz peki güncel? Türkiye'ye ait yok sanırım.

BtcTürk Papara ile para yatırma/çekme olanağı sunuyor. Komisyon oranı eft/havale' ye göre daha yüksek sanırım. Çoğu alım/satım platformunda hesabı açtığınız kimlik bilgilerinizle para transferi yapacağınız kart bilgilerinizin aynı olması gerek. BtcTürk'de papara için de geçerli bu. Papara'nın yaş sınırı 13 o yüzden olur, 18 altı banka hesabı açılıyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…