HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 17 Mart 2021 #11 Aga beeee çok heveslenmiştim neyse ben bitkoyin 1 m olunca alırım artık
E EmirKas Picopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #12 HD4450 dedi: Aga beeee çok heveslenmiştim neyse ben bitkoyin 1 m olunca alırım artık Genişletmek için tıkla... Eğer elin de para varsa hiç düşünme derim geleceğin parası sonuçta. İleride birçok ger... Geri kafalı pişman olacak.
HD4450 dedi: Aga beeee çok heveslenmiştim neyse ben bitkoyin 1 m olunca alırım artık Genişletmek için tıkla... Eğer elin de para varsa hiç düşünme derim geleceğin parası sonuçta. İleride birçok ger... Geri kafalı pişman olacak.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #13 HD4450 dedi: Aga beeee çok heveslenmiştim neyse ben bitkoyin 1 m olunca alırım artık Genişletmek için tıkla... Erkan bey bu işler sıkıntılı gelin sizle Dogecoin'e girişelim(!)
HD4450 dedi: Aga beeee çok heveslenmiştim neyse ben bitkoyin 1 m olunca alırım artık Genişletmek için tıkla... Erkan bey bu işler sıkıntılı gelin sizle Dogecoin'e girişelim(!)
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 17 Mart 2021 #14 UgurDur dedi: Erkan bey bu işler sıkıntılı gelin sizle Dogecoin'e girişelim(!) Genişletmek için tıkla... Yapabilsem keşke olmuyorrrr
UgurDur dedi: Erkan bey bu işler sıkıntılı gelin sizle Dogecoin'e girişelim(!) Genişletmek için tıkla... Yapabilsem keşke olmuyorrrr
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.115 Çözümler 82 Yer Başkent 17 Mart 2021 #15 Teknik bilmiyorsan bulaşma, öğrenmek istiyorsan baya kafa patlatman lazım. Haberleri takip edeceksin, düzgün uyumayacaksın, grafik analiz edebilmen lazım, yoksa eritirler bakiyeni.
Teknik bilmiyorsan bulaşma, öğrenmek istiyorsan baya kafa patlatman lazım. Haberleri takip edeceksin, düzgün uyumayacaksın, grafik analiz edebilmen lazım, yoksa eritirler bakiyeni.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #16 AceTeq dedi: Teknik bilmiyorsan bulaşma, öğrenmek istiyorsan bayağı kafa patlatman lazım. Haberleri takip edeceksin, düzgün uyumayacaksın, grafik analiz edebilmen lazım, yoksa eritirler bakiyeni. Genişletmek için tıkla... Düşük bir miktardan sorun olmaz bence. Hem heves de gider
AceTeq dedi: Teknik bilmiyorsan bulaşma, öğrenmek istiyorsan bayağı kafa patlatman lazım. Haberleri takip edeceksin, düzgün uyumayacaksın, grafik analiz edebilmen lazım, yoksa eritirler bakiyeni. Genişletmek için tıkla... Düşük bir miktardan sorun olmaz bence. Hem heves de gider
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 17 Mart 2021 #17 Napim bende vahşi batılı Yasuo alim daha hızlı kayar.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 17 Mart 2021 #18 OnlyGroovy dedi: Yoo öyle bir sınır yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Yazdığım her iki borsada da geçerli şu an bu sınırlamalar. Deneyip görebilirsiniz.
OnlyGroovy dedi: Yoo öyle bir sınır yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Yazdığım her iki borsada da geçerli şu an bu sınırlamalar. Deneyip görebilirsiniz.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #19 HD4450 dedi: Napim bende vahşi batılı Yasuo alim daha hızlı kayar. Genişletmek için tıkla... Bir hayalin daha yıkılışı Şaka bir yana ailenize danışmanızı öneririm malum böyle şeylerde akrabalara bile güvenilmez. Ben babama danıştığımda boş iş falan demişti halen de öyle diyor
HD4450 dedi: Napim bende vahşi batılı Yasuo alim daha hızlı kayar. Genişletmek için tıkla... Bir hayalin daha yıkılışı Şaka bir yana ailenize danışmanızı öneririm malum böyle şeylerde akrabalara bile güvenilmez. Ben babama danıştığımda boş iş falan demişti halen de öyle diyor
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.115 Çözümler 82 Yer Başkent 17 Mart 2021 #20 UgurDur dedi: Ben babama danıştığımda boş iş falan demişti halen de öyle diyor Genişletmek için tıkla... Boş mu? Sadece bilgisi olmayanların yapacağı bir yorum.
UgurDur dedi: Ben babama danıştığımda boş iş falan demişti halen de öyle diyor Genişletmek için tıkla... Boş mu? Sadece bilgisi olmayanların yapacağı bir yorum.