18 yaş altı BTC alma

Boş mu? Sadece bilgisi olmayanların yapacağı bir yorum.

Öyle zaten hocam. Babam çok garanticidir, res midir bu sebeple böyle şeylere karşı çıkar.
Benim babam okeyliyor ama annemin dediği sen ders çalışma böyle şeylerle uğraş gereksiz gereksiz şeyler diyor bilip bilmeden.

Vallahi 2 hafta kaldı sınavlara ve lafın gelişi falan değil hiçbir şey bilmiyorum. Boş kağıt verip çıkacağım herhalde.

Öyle zaten hocam. Babam çok garanticidir, res midir bu sebeple böyle şeylere karşı çıkar.

Vallahi 2 hafta kaldı sınavlara ve lafın gelişi falan değil hiçbir şey bilmiyorum. Boş kağıt verip çıkacağım herhalde.
100₺ sağlam bir alt Coin alırsın mesela sonra ugulamayı silersin bir bakmışsın seneye telefon parası çıkmış. (ytd)

100₺ sağlam bir alt Coin alırsın mesela sonra ugulamayı silersin bir bakmışsın seneye telefon parası çıkmış. (ytd)

Bu mesajla harbiden ilham verdiniz :D Bu günlerde 100TL civarı bir para yatırsam seneye cidden bir telefon parasına yakın para çıkar mı?
Benim babam okeyliyor ama annemin dediği sen ders çalışma böyle şeylerle uğraş gereksiz gereksiz şeyler diyor bilip bilmeden.

Babanız onaylıyorsa hiç düşünmeden alın bizler alamıyoruz bari siz alın.

Bu mesajla harbiden ilham verdiniz :D Bu günlerde 100TL civarı bir para yatırsam seneye cidden bir telefon parasına yakın para çıkar mı?

Babanız onaylıyorsa hiç düşünmeden alın bizler alamıyoruz bari siz alın.
1 sene içinde en az 30x yapsa 3000₺. Örnek olarak CHZ coin verdi veriştirdi. (Yatırım Tavsiyesi Değildir)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı