HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 17 Mart 2021 #21 Benim babam okeyliyor ama annemin dediği sen ders çalışma böyle şeylerle uğraş gereksiz gereksiz şeyler diyor bilip bilmeden.
Benim babam okeyliyor ama annemin dediği sen ders çalışma böyle şeylerle uğraş gereksiz gereksiz şeyler diyor bilip bilmeden.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #22 AceTeq dedi: Boş mu? Sadece bilgisi olmayanların yapacağı bir yorum. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten hocam. Babam çok garanticidir, res midir bu sebeple böyle şeylere karşı çıkar. HD4450 dedi: Benim babam okeyliyor ama annemin dediği sen ders çalışma böyle şeylerle uğraş gereksiz gereksiz şeyler diyor bilip bilmeden. Genişletmek için tıkla... Vallahi 2 hafta kaldı sınavlara ve lafın gelişi falan değil hiçbir şey bilmiyorum. Boş kağıt verip çıkacağım herhalde.
AceTeq dedi: Boş mu? Sadece bilgisi olmayanların yapacağı bir yorum. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten hocam. Babam çok garanticidir, res midir bu sebeple böyle şeylere karşı çıkar. HD4450 dedi: Benim babam okeyliyor ama annemin dediği sen ders çalışma böyle şeylerle uğraş gereksiz gereksiz şeyler diyor bilip bilmeden. Genişletmek için tıkla... Vallahi 2 hafta kaldı sınavlara ve lafın gelişi falan değil hiçbir şey bilmiyorum. Boş kağıt verip çıkacağım herhalde.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.115 Çözümler 82 Yer Başkent 17 Mart 2021 #23 UgurDur dedi: Öyle zaten hocam. Babam çok garanticidir, res midir bu sebeple böyle şeylere karşı çıkar. Vallahi 2 hafta kaldı sınavlara ve lafın gelişi falan değil hiçbir şey bilmiyorum. Boş kağıt verip çıkacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... 100₺ sağlam bir alt Coin alırsın mesela sonra ugulamayı silersin bir bakmışsın seneye telefon parası çıkmış. (ytd)
UgurDur dedi: Öyle zaten hocam. Babam çok garanticidir, res midir bu sebeple böyle şeylere karşı çıkar. Vallahi 2 hafta kaldı sınavlara ve lafın gelişi falan değil hiçbir şey bilmiyorum. Boş kağıt verip çıkacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... 100₺ sağlam bir alt Coin alırsın mesela sonra ugulamayı silersin bir bakmışsın seneye telefon parası çıkmış. (ytd)
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #24 AceTeq dedi: 100₺ sağlam bir alt Coin alırsın mesela sonra ugulamayı silersin bir bakmışsın seneye telefon parası çıkmış. (ytd) Genişletmek için tıkla... Bu mesajla harbiden ilham verdiniz Bu günlerde 100TL civarı bir para yatırsam seneye cidden bir telefon parasına yakın para çıkar mı? HD4450 dedi: Benim babam okeyliyor ama annemin dediği sen ders çalışma böyle şeylerle uğraş gereksiz gereksiz şeyler diyor bilip bilmeden. Genişletmek için tıkla... Babanız onaylıyorsa hiç düşünmeden alın bizler alamıyoruz bari siz alın.
AceTeq dedi: 100₺ sağlam bir alt Coin alırsın mesela sonra ugulamayı silersin bir bakmışsın seneye telefon parası çıkmış. (ytd) Genişletmek için tıkla... Bu mesajla harbiden ilham verdiniz Bu günlerde 100TL civarı bir para yatırsam seneye cidden bir telefon parasına yakın para çıkar mı? HD4450 dedi: Benim babam okeyliyor ama annemin dediği sen ders çalışma böyle şeylerle uğraş gereksiz gereksiz şeyler diyor bilip bilmeden. Genişletmek için tıkla... Babanız onaylıyorsa hiç düşünmeden alın bizler alamıyoruz bari siz alın.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.115 Çözümler 82 Yer Başkent 17 Mart 2021 #25 UgurDur dedi: Bu mesajla harbiden ilham verdiniz Bu günlerde 100TL civarı bir para yatırsam seneye cidden bir telefon parasına yakın para çıkar mı? Babanız onaylıyorsa hiç düşünmeden alın bizler alamıyoruz bari siz alın. Genişletmek için tıkla... 1 sene içinde en az 30x yapsa 3000₺. Örnek olarak CHZ coin verdi veriştirdi. (Yatırım Tavsiyesi Değildir)
UgurDur dedi: Bu mesajla harbiden ilham verdiniz Bu günlerde 100TL civarı bir para yatırsam seneye cidden bir telefon parasına yakın para çıkar mı? Babanız onaylıyorsa hiç düşünmeden alın bizler alamıyoruz bari siz alın. Genişletmek için tıkla... 1 sene içinde en az 30x yapsa 3000₺. Örnek olarak CHZ coin verdi veriştirdi. (Yatırım Tavsiyesi Değildir)