18 yaş altı döviz bozabilir mi?

Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama kaçar kaçar bozcam bilmiyorum benim çevremde fazla dövizcide yok eğer küçük küçük bozarsam bayağı yere gitmem gerek ve burada çok fazla yer olmaıdğından uzak dövizcilere gitmem gerekecek fazla fazla olursa bu sefer sen git velinle gel derler.
Acelen yoksa günden güne 100 veya 200 euro kendini zorlamayacak şekilde bozabilirsin veya çevrendeki en yakın turistik avm veya bölge olur oradaki bir dövizcide hepsini bozdurmayı deneyebilirsin.

Acelen yoksa günden güne 100 veya 200 euro kendini zorlamayacak şekilde bozabilirsin veya çevrendeki en yakın turistik avm veya bölge olur oradaki bir dövizcide hepsini bozdurmayı deneyeb
200 euro bozarken sorun çıkmaz değil mi birde her gün hep aynı yerden bozdursam anlarlar mı ona göre birkaç yere gitcem birde ilgilendiğiniz için sağolun

200 euro bozarken sorun çıkmaz değil mi bir de her gün hep aynı yerden bozdursam anlarlar mı ona göre birkaç yere gideceğim bir de ilgilendiğiniz için sağ olun

Sorun çıkacağını pek sanmıyorum çıkartırsada daha az bozarsın sadece tek bir yerden bozma 3-4 günde bitirirsin. Kalabalık bir dövize gidersen hatırlayacaklarını sanmam. Rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı