18 yaş altı e-ticaret yapılabilir mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yok
Arkadaşlar, aralıkta 16 yaşıma gireceğim ve Alibaba gibi toptancı sitelerden ürün alıp Amazon'da satmak istiyorum, Mükellef.co sitesinden ailemden biri adına şahsi şirket açsam, sıkıntı yaşamadan e-ticaret yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, aralıkta 16 yaşıma gireceğim ve Alibaba gibi toptancı sitelerden ürün alıp Amazon'da satmak istiyorum, Mükellef.co sitesinden ailemden biri adına şahsi şirket açsam, sıkıntı yaşamadan e-ticaret yapabilir miyim?

Instagram'dan görüyorsan hiç heveslenme bence. Gerçekten göründüğü gibi basit olmayabiliyor.

Piyasaya İlk Girenler Tek Kazanıyor Yani Onları Geçme İhtimalin 100000/0.1

Hiç basit bir iş değil. Amazon artık buna izin vermiyor. Ailenin adına olsa bile sorun yaşayacaksın. Ailenden açtığın kişinin sigortası ödenecek bir muhasebe görevlin olacak vs.

18 olmayınca karşına sürekli sorun çıkıyor dostum. Birini çözsen bile mutlaka tıkanıyorsun, kendimden biliyorum.

Bu yaşta git kendine pasif gelir oluşturmayı dene. 18 yaşına kadar 2-3 tane pasif gelir oluştur, 18 olduğunda da e-ticareti denersin.

Batsan bile çok hızlı toparlanıp ikinci defa deneme şansın olur en azından.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz hala e ticaret eğitim setimi satın almadınızmı milyoner olmak istemiyor musunuz? Sabah kalkıp işemi gidiceksiniz? 😂😂

18 olmayınca karşına sürekli sorun çıkıyor dostum. Birini çözsen bile mutlaka tıkanıyorsun, kendimden biliyorum.

Bu yaşta git kendine pasif gelir oluşturmayı dene. 18 yaşına kadar 2-3 tane pasif gelir oluştur, 18 olduğunda da e-ticareti denersin.

Batsan bile çok hızlı toparlanıp ikinci defa deneme şansın olur en azından.
Pasif gelir nerden elde edebilirim? Bir marka adına social media marketing yapmak çok isterdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Siz hala e ticaret eğitim setimi satın almadınızmı milyoner olmak istemiyor musunuz? Sabah kalkıp işemi gidiceksiniz? 😂😂

Bu arkadaş kendini andrew tate, sigma ultra milyarder trilyoner sanıyor fakat kiralık araçlarla şizofrenik şekilde videolar çekiyor :D

Bu arkadaş kendini andrew tate, sigma Ultra milyarder trilyoner sanıyor fakat kiralık araçlarla şizofrenik şekilde videolar çekiyor :D

Sen hala devam işe git. Çekim bitti alabilirsiniz arabayı.

Selamlar.
Sevgili kardeşim,18 yaş gününü beklemelisin.
Eğer çok istiyorsan Devletten izin aldırman gerek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı