Steam Ücretsiz öğeler artık verilmiyor mu?

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Her festivallerde veya mevsimsel indirimlerde ücretsiz öğeler verilirdi ancak artık verilmiyor. Verilse bile puanla veriliyor.

Her festivallerde veya mevsimsel indirimlerde ücretsiz öğeler verilirdi ancak artık verilmiyor. Verilse bile puanla veriliyor.
Steam gitgide daha da cimri olmaya başladı doğrusu. Önceden bedava koleksiyon kartları dağıtmaları filan vardı, hatta çok daha eski zamanlar çok fazla TP kazandıran festivaller düzenliyorlarmış.
Ama sanırsam ya kötüye kullanımlar fazlalaştığı için yada önemli görmedikleri için kullanıcılara çok fazla hediye vermez oldular.

Genede ansızın iyi hediyeleri oluyor. Bazen.

Son düzenleme:
@He stole my money Ben de nerede bu ücretsiz öğeler diyorum. Son zamanlarda fark etmedim değil, festivallerde yok, mevsimsel indirimlerde yok, dedim kaldırmışlar o halde. :(
Bazı festivallerde gene getiriyorlar ama mevsimsel festivaller uzun zamandır para ile dönüyor.

Mevsimsel indirimlerde değil de festivallerde veriyorlar artık. Son 1 yıldır gördüğüm kadarıyla bu şekilde ilerliyor.

@Hxrea, yok hocam verdiklerini biliyorum. Son dönemlerde verildiğini görmüyorum sadece.

@Hxrea, puan dükkanında bedava vermedi diye Steam'den nefret edecek halim yok. Diğer tüm kullanışlı özellikleri yeter. Epic Games'in hiçbir özelliği olmayan özelliklere sayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı