18 yaş altı e-ticaret yapılabilir mi?

18 olmayınca karşına sürekli sorun çıkıyor dostum. Birini çözsen bile mutlaka tıkanıyorsun, kendimden biliyorum.

Bu yaşta git kendine pasif gelir oluşturmayı dene. 18 yaşına kadar 2-3 tane pasif gelir oluştur, 18 olduğunda da e-ticareti denersin.

Batsan bile çok hızlı toparlanıp ikinci defa deneme şansın olur en azından.
18'den önce nasıl 2-3 tane pasif gelir oluşturacak?

Arkadaşlar, aralıkta 16 yaşıma gireceğim ve Alibaba gibi toptancı sitelerden ürün alıp Amazon'da satmak istiyorum, Mükellef.co sitesinden ailemden biri adına şahsi şirket açsam, sıkıntı yaşamadan e-ticaret yapabilir miyim?

Hocam 18'ten küçükken kendinize yapabileceğiniz en büyük yatırımlar ve iyilikler:

1- Adam gibi okul okuyun
2- Meslek öğrenin

Evet her ne kadar teknoloji gelişsede yok dropshippingmiş yok e-ticaret falan bunlar hava cıva. Adam gibi okulunuzu okuyun daha 16 yaşındasınız biraz gezin tozun parayı kafaya takmayın. Aileniz karşılamalı bu yaşta. Bir yandan meslek öğrenin. Ya gidin bir ustanın yanında çırak olun ticarete atılın ya da evde yazılım veyahut edit programları öğrenin. Tavsiyem yazılımdan yana. Ama her zaman en garanti yöntem okumaktır. Kolay para diye bir şey yok. İlla alın terine de gerek yok. Para kazanmak için illa fiziksel olarak yorulmanız gerekmiyor fakat evde de oturup yazılımda öğrenseniz derste yapsanız bu sefer zihinsel olarak yorulacaksınız. Çalışmaktan başka çare yok.

İnternet üzerinden.

Ne yaptığımı anlatmayacağım fakat birçok farklı kaynak mevcut. Eğer biraz işin içerisine dalarsan ve sabırla öğrenmeyi denersen yapabilirsin.
Güzel kardeşim internetten yaptığın çoğu şey pasif gelir değil. Daha kredi kartı kullanamayan bir çocuk nasıl pasif gelir yaratacak? Şunu şunu yapıyorum de üzerinden konuşalım bari atla deve değil ya.

Düzenli vakit ayırırsa neden pasif gelir olmasın? Ben her ay 4-5 haneli bir geliri sadece internetten kazanıyorum.

Kurduğum gelirlerden birisi Social Media Marketing.
Hocam bende social media marketing yapmak istiyorum, bunun için müşteri nerde bulabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı