Hocam ibanlı diyorum havale,eft yapabileceğim dikkatli okursanız.Ben Papara kullanıyorum. Memnunum.
İlla banka mı olmalı papara banka değil ama tüm atm lerde filan geçiyor banka kartıyla yaptığınız her şeyi ondan da yapabilirsiniz. Uygulamasını indirip hesap oluşturduktan sonra Black Cart ı sipariş edebilirsiniz tamamen ücretsiz ve Cashback programı var araştırın çok iyi bir kart ben kullanıyorum. (Reklam filan değil.)
IBAN'lu demiş konu sahibi, yani banka hesabı olmak zorunda.Ben Papara kullanıyorum. Memnunum.
Hocam sorunumu daha net okursanız sevinirim.İlla banka mı olmalı papara banka değil ama tüm atm lerde filan geçiyor banka kartıyla yaptığınız her şeyi ondan da yapabilirsiniz. Uygulamasını indirip hesap oluşturduktan sonra Black Cart ı sipariş edebilirsiniz tamamen ücretsiz ve Cashback programı var araştırın çok iyi bir kart ben kullanıyorum. (Reklam filan değil.)
Paparayla yapılıyor diye biliyorum havale, eft filan.Hocam ibanlı diyorum havale,eft yapabileceğim dikkatli okursanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.