18 yaş altı için en iyi banka nedir?

Hepinize tek tek teşekkürler ve cevaplarıma geçiyorum.

Paycell kullan bence iyi.

Turkcell'i değilsem çok da işime yaramaz gibime geliyor.

Garanti Bankası velinizin üzerine vadesiz açıp kullanırsanız güzel ama Tami gibi şeylere girişmeyin sistemleri çok kötü illa banka isterseniz Halkbank'ın kumbara hesabı var oda iyi EFT vs çoğu şey var ama ön ödemelide olur derseniz Nays veya cashback gibi şeyler önemliyse çok önermem ama Tosla belki düşünebilirsiniz Paycell eğer Turkcell'i iseniz düşündürebilir eğer Vodafone'li iseniz Vodafone Pay düşünebilirsiniz beleş 10GB falan veriyordu bir ara.

Garanti mi halk mı diye sorsam hangisini önerirsin. Vodafone ve Turkcell'i değilim.

Ziraat bankasında gençkart yalnızca KYK bursu alanlara falan veriliyor diye biliyorum artıdan zaten Bankkart normal vadesiz oluyor arkadaş işbankasını falan beğenmemiş ise anladığım kadarıyla normal banka kartı kullanmak istemiyor daha çok ön ödemeliye yönelmek istiyor.

Normal banka kartı kullanmak istemiyorum değil de 18 yaş altına çoğu kısıtlı, kısıtlama olmayan veya az olan varsa diye de sizlere sordum.

Hepinize tek tek teşekkürler ve cevaplarıma geçiyorum.

Turkcell'i değilsem çok da işime yaramaz gibime geliyor.

Garanti mi halk mı diye sorsam hangisini önerirsin. Vodafone ve Turkcell'i değilim.

Normal banka kartı kullanmak istemiyorum değil de 18 yaş altına çoğu kısıtlı, kısıtlama olmayan veya az olan varsa diye de sizlere sordum.

Turkcell'i değilim kullanıyorum gayet iyi. Operatör bağımsız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı