18 yaş altı için banka önerisi

mert010

Hectopat
Daha fazla  
18 yaş altı için en iyi bankayı arıyorum hem paramı döviz yapabileceğim hem borsaya yatırım yapabileceğim, para gönderme vb. ek olarak Visa'ya da Mastercard olacak şekilde harcamalarında ödül ve hediyesi tarzı şeyler bir nevi Papara gibi birçok özelliği olan bir banka lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
18 yaş altı için en iyi bankayı arıyorum hem paramı döviz yapabileceğim hem borsaya yatırım yapabileceğim, para gönderme vb. ek olarak Visa'ya da Mastercard olacak şekilde harcamalarında ödül ve hediyesi tarzı şeyler bir nevi Papara gibi birçok özelliği olan bir banka lazım.
18 Yaş altına döviz/borsa veren banka yok diye biliyorum.

Eksik yazmışım kendisi açamaz ailesi ile gidip herhangi bir bankadan hesap açarsa yapabilir fakar Papara gidi tek başına veli olanyı olmadsn ön ödemeli hesaplarla yapamaz.
Sadece harcama ödülleri için paparayı örnek verdim onun dışında ailemle gidip hesabımı açtırcağım

18 Yaş altına döviz/borsa veren banka yok diye biliyorum.
Ziraat hesabı açtırsam ziraat borsayı(zBorsa) kullanamazmıyım?

Sadece harcama ödülleri için paparayı örnek verdim onun dışında ailemle gidip hesabımı açtırcağım

Ziraat hesabı açtırsam ziraat borsayı(zBorsa) kullanamazmıyım?
Hayır kullanamazsın. Borsa istiyorsan Akbank veya Vakifbank açmalısın. Kampanya istiyorsan Yapı Kredi. İkisini birlikte istiyorsan Akbank.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı