18 yaş altı için en iyi kart hangisi?

Hocam premium müşteri olmak için yaş sınırı var m?

Hayır sadece veli onayı isteniyor en yüksek vardı onda 18+ istiyordu ayrıca ödemeyi doğrulama yapmadan Basic hesapla alabiliyorsunuz.

Aylık limiti hesaba katmamışınız o halde Papara da 50k aylık limit var sözleşmeli hesapta (reşit olmaya gerek yok) ben kullanmıyorum bu arada.

18 yaş altı hesaplarda para gönderme filan olmuyor hocam.

Hocam en mantıklısı 18 altı hesap açıp kullanmak ya da FUPS filan almak.

Para gönderebiliyorum ben 14 yaşında

Aylık limiti hesaba katmamışınız o halde Papara da 50k aylık limit var sözleşmeli hesapta (reşit olmaya gerek yok) ben kullanmıyorum bu arada.

Hocam FUPS'un sözleşmeli hesaptada 75k limit var ben zaten reşite gerek yok dedim reşit olunan hesap ticari hesap ve ondaki limit 100k+

Para gönderebiliyorum ben 14 yaşında
Bankanız ne?

Hocam FUPS'un sözleşmeli hesaptada 75k limit var ben zaten reşite gerek yok dedim reşit olunan hesap ticari hesap ve ondaki limit 100k+

Bankanız ne?

Hocam bir şey daha soracağım. FUPS kartta sadece FUPS kart kullananlar mı para gönderebiliyor bana?

Anladım teşekkürler sözleşmeye falanda gerek yok gördüğüm kadarıyla ancak "resmi ödeme alınalabilen tek yer" kısmını anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…