Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.998 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #31 ozluceprensi dedi: IBAN ve Akbank olayı dışında hepsi fupstada mevcut ha bir de FUPS'ta Online ödeme alabiliyorsunuz 18 yaş altı resmi ödeme alabiliyor bir de Akbank olayı ininal gibi basit bir karttada mevcut. 18 yaş altı resmi ödeme alabildiğin tek kart FUPS. Genişletmek için tıkla... Hocam premium müşteri olmak için yaş sınırı var m?
ozluceprensi dedi: IBAN ve Akbank olayı dışında hepsi fupstada mevcut ha bir de FUPS'ta Online ödeme alabiliyorsunuz 18 yaş altı resmi ödeme alabiliyor bir de Akbank olayı ininal gibi basit bir karttada mevcut. 18 yaş altı resmi ödeme alabildiğin tek kart FUPS. Genişletmek için tıkla... Hocam premium müşteri olmak için yaş sınırı var m?
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #32 Cursor dedi: Hocam premium müşteri olmak için yaş sınırı var m? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece veli onayı isteniyor en yüksek vardı onda 18+ istiyordu ayrıca ödemeyi doğrulama yapmadan Basic hesapla alabiliyorsunuz.
Cursor dedi: Hocam premium müşteri olmak için yaş sınırı var m? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece veli onayı isteniyor en yüksek vardı onda 18+ istiyordu ayrıca ödemeyi doğrulama yapmadan Basic hesapla alabiliyorsunuz.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #33 Nays, Papara ve İş Bankası.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.998 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #34 ozluceprensi dedi: Hayır sadece veli onayı isteniyor en yüksek vardı onda 18+ istiyordu ayrıca ödemeyi doğrulama yapmadan Basic hesapla alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aylık limiti hesaba katmamışınız o halde Papara da 50k aylık limit var sözleşmeli hesapta (reşit olmaya gerek yok) ben kullanmıyorum bu arada.
ozluceprensi dedi: Hayır sadece veli onayı isteniyor en yüksek vardı onda 18+ istiyordu ayrıca ödemeyi doğrulama yapmadan Basic hesapla alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aylık limiti hesaba katmamışınız o halde Papara da 50k aylık limit var sözleşmeli hesapta (reşit olmaya gerek yok) ben kullanmıyorum bu arada.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 10 Aralık 2023 #35 ozluceprensi dedi: 18 yaş altı hesaplarda para gönderme filan olmuyor hocam. Hocam en mantıklısı 18 altı hesap açıp kullanmak ya da FUPS filan almak. Genişletmek için tıkla... Para gönderebiliyorum ben 14 yaşında
ozluceprensi dedi: 18 yaş altı hesaplarda para gönderme filan olmuyor hocam. Hocam en mantıklısı 18 altı hesap açıp kullanmak ya da FUPS filan almak. Genişletmek için tıkla... Para gönderebiliyorum ben 14 yaşında
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #36 Cursor dedi: Aylık limiti hesaba katmamışınız o halde Papara da 50k aylık limit var sözleşmeli hesapta (reşit olmaya gerek yok) ben kullanmıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam FUPS'un sözleşmeli hesaptada 75k limit var ben zaten reşite gerek yok dedim reşit olunan hesap ticari hesap ve ondaki limit 100k+ Ahmet06han dedi: Para gönderebiliyorum ben 14 yaşında Genişletmek için tıkla... Bankanız ne?
Cursor dedi: Aylık limiti hesaba katmamışınız o halde Papara da 50k aylık limit var sözleşmeli hesapta (reşit olmaya gerek yok) ben kullanmıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam FUPS'un sözleşmeli hesaptada 75k limit var ben zaten reşite gerek yok dedim reşit olunan hesap ticari hesap ve ondaki limit 100k+ Ahmet06han dedi: Para gönderebiliyorum ben 14 yaşında Genişletmek için tıkla... Bankanız ne?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 10 Aralık 2023 #37 ozluceprensi dedi: Hocam FUPS'un sözleşmeli hesaptada 75k limit var ben zaten reşite gerek yok dedim reşit olunan hesap ticari hesap ve ondaki limit 100k+ Bankanız ne? Genişletmek için tıkla... Paparadada naystada.
ozluceprensi dedi: Hocam FUPS'un sözleşmeli hesaptada 75k limit var ben zaten reşite gerek yok dedim reşit olunan hesap ticari hesap ve ondaki limit 100k+ Bankanız ne? Genişletmek için tıkla... Paparadada naystada.
DarkSilvr Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 72 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #38 ozluceprensi dedi: Hocam FUPS'un sözleşmeli hesaptada 75k limit var ben zaten reşite gerek yok dedim reşit olunan hesap ticari hesap ve ondaki limit 100k+ Bankanız ne? Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım. FUPS kartta sadece FUPS kart kullananlar mı para gönderebiliyor bana?
ozluceprensi dedi: Hocam FUPS'un sözleşmeli hesaptada 75k limit var ben zaten reşite gerek yok dedim reşit olunan hesap ticari hesap ve ondaki limit 100k+ Bankanız ne? Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım. FUPS kartta sadece FUPS kart kullananlar mı para gönderebiliyor bana?
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #39 DarkSilvr dedi: Hocam bir şey daha soracağım. FUPS kartta sadece FUPS kart kullananlar mı para gönderebiliyor bana? Genişletmek için tıkla... Hayır normal ödeme yapar gibi yapıyorlar. Ahmet06han dedi: Paparadada naystada. Genişletmek için tıkla... Hocam ben orada 18 yaş altı resmi banka hesaplarından bahsediyorum konuyu düzgün okumadan yanıt vermeyin lütfen.
DarkSilvr dedi: Hocam bir şey daha soracağım. FUPS kartta sadece FUPS kart kullananlar mı para gönderebiliyor bana? Genişletmek için tıkla... Hayır normal ödeme yapar gibi yapıyorlar. Ahmet06han dedi: Paparadada naystada. Genişletmek için tıkla... Hocam ben orada 18 yaş altı resmi banka hesaplarından bahsediyorum konuyu düzgün okumadan yanıt vermeyin lütfen.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.998 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #40 ozluceprensi dedi: Hocam FUPS'un sözleşmeli hesaptada 75k limit var ben zaten reşite gerek yok dedim reşit olunan hesap ticari hesap ve ondaki limit 100k+ Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler sözleşmeye falanda gerek yok gördüğüm kadarıyla ancak "resmi ödeme alınalabilen tek yer" kısmını anlamadım.
ozluceprensi dedi: Hocam FUPS'un sözleşmeli hesaptada 75k limit var ben zaten reşite gerek yok dedim reşit olunan hesap ticari hesap ve ondaki limit 100k+ Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler sözleşmeye falanda gerek yok gördüğüm kadarıyla ancak "resmi ödeme alınalabilen tek yer" kısmını anlamadım.