Banka/Kart 18 yaş altı için en uygun banka nedir?

Bugra_y

Decapat
Daha fazla  
Mobil uygulamasını kullanabileceğim, internet alışverişi yapabileceğim, limiti çok az olmayan, IBAN olan, havale/EFT yapabileceğim, kullanım ücreti kesmeyen veya az kesen, EFT yaparken para çekmeyen, 18 yaş altı en kapsamlı, kısıtlaması az veya olmayan banka önerisi nedir? Bir de banka ismi yazarken alacağım kartın ismini yazarsanız sevinirim. (Papara, İninal, Nays vb. kartları istemiyorum.)

Mobil uygulamasını kullanabileceğim, internet alışverişi yapabileceğim, limiti çok az olmayan, IBAN olan, havale/EFT yapabileceğim, kullanım ücreti kesmeyen veya az kesen, EFT yaparken para çekmeyen, 18 yaş altı en kapsamlı, kısıtlaması az veya olmayan banka önerisi nedir? Bir de banka ismi yazarken alacağım kartın ismini yazarsanız sevinirim. (Papara, İninal, Nays vb. kartları istemiyorum.)
Garanti Vadesiz Hesap açtırabilirsin. Ben kullanıyorum çok güzel.

18 yaş altı birisi olarak kullandığım 3 kart var. Biri Papara biri ininal diğeri de iş bank. Bu üçü arasından Papara'daki engel kalkınca Papara'yı almanı öneririm.

Sonu görmedim pardon. O zaman iş bankasını önerebilirim fena değil.

18 yaş altı birisi olarak kullandığım 3 kart var. Biri Papara biri İninal diğeri de İş bank. Bu üçü arasından Papara'daki engel kalkınca Papara'yı almanı öneririm.
Papara istemiyorum demiş. Gayet normal, Garanti veya İş bank Vadesiz hesap kullanabilir.

Papara istemiyorum demiş. Gayet normal, garanti veya iş bank vadesiz hesap kullanabilir.

İş Bankası 18 yaş altına İlk İmza Hesabı açıyor diye biliyorum. O da bayağı limitli bir hesap. Örneğin tanımsız hesaplara para yollayamıyorsun ve hesap tanımlamak için şubeye gitmen gerekiyor.

Fakat Garanti Bankası'nın vadesiz TL hesabı 18 yaş altı için en iyi hesaplardan biri.

Çünkü İş Bankası'nın aksine Garanti BBVA IBAN'a para gönderme ve para almayı limitlemiyor yani herkese para gönderebiliyorsun ve para alabiliyorsun.

NFC ve QR kodla da alışveriş yapabiliyorsun garanti vadesiz TL hesabında.

Hayır gerek yok. Şubeye giderken veliniz olsun yanınızda yeter. Belgeleri onlar veriyor zaten imzalamanız ya da velinin imzalaması gereken.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Papara istemiyorum demiş. Gayet normal, garanti veya iş bank vadesiz hesap kullanabilir.

Merhaba kartımı aldım her şey velimin üstüne yapıldı büyük ihtimal kapattıracağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı