18 yaş altı için hat devri ve operatör değişikliği

Extez61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo T450s Thinkpad
18 yaş altıyım; şu an Türk Telekom operatörünü kullanıyorum. Hat babamın üzerine; seneye taahhüt bitince hem numarayı kendi üstüme almak hem de Turkcell GNÇ'ye geçmek istiyorum (faturalı). Ekstra bir iş gerekır mı, şubeye gidip devralmak dışında, 18 yaş altı olduğum için ve faturalı aldığım için?

Son düzenleyen: Moderatör:
18 yaş altıyım; şu an Türk Telekom operatörünü kullanıyorum. Hat babamın üzerine; seneye taahhüt bitince hem numarayı kendi üstüme almak hem de Turkcell GNÇ'ye geçmek istiyorum (faturalı). Ekstra bir iş gerekır mı, şubeye gidip devralmak dışında, 18 yaş altı olduğum için ve faturalı aldığım için?

Baban ile gitmen gerekiyor. İmza vs alınıyor ardından geçebilirsin. Tabii 18 olduktan sonra.

GNÇ kullanmak için hattı üstüne devretmen gerekmiyor, "Kullanıcı tanımlama" yaparsan hat babanın adına iken de kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı