80 bin TL'ye sistem önerisi

• Konuyu başlatan Natso
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 76
Bütçe
70-80 Bin TL

Natso

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar, oyun oynamak amacı ile yeni bir sistem toplamak istiyorum, şu an için elimdeki TUF Gaming RTX 3080 12 GB'ı kullanmaya devam edeceğim ancak ekran kartını da birkaç ay sonra yenilemeyi düşünüyorum. Ekran kartı ve güç kaynağı hariç belirttiğim fiyatta ekran kartıının da yenileneceğini varsayarak sistem önerilerinizi öğrenebilir miyim? AMD Intel konusunda herhangi bir takıntım bulunmuyor. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Selamlar, oyun oynamak amacı ile yeni bir sistem toplamak istiyorum, şu an için elimdeki TUF Gaming RTX 3080 12 GB'ı kullanmaya devam edeceğim ancak ekran kartını da birkaç ay sonra yenilemeyi düşünüyorum. Ekran kartı ve güç kaynağı hariç belirttiğim fiyatta ekran kartıının da yenileneceğini varsayarak sistem önerilerinizi öğrenebilir miyim? AMD Intel konusunda herhangi bir takıntım bulunmuyor. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

tavsiyem​

Tavsiyem Radeon 7800XT performans açısından en iyi ekran kartı GeForce NVIDIA tamam da şimdi ben 17 senemi verdim donanım ve yazılım olarak AMD gelişti chill olsun Radeon Super Resolution gibi teknolojileri kullanıyor ve performans ayarı gayet fazla teknolojisi var bu ekran karta Ryzen 78003D ya da Ryzen 7 9700X olabilir bu ekran karta bu işlemci puan derecedi 9.5 falan kısacası uçak sistem hem de çalışma program işlerinde 9700X 8 çekirdekli hem oyun hem de çalışma 3.80 GHz Boost 5.30 dur 64 wat tüketir bu da soğuk çalışması demektir Power subly bu sisteme 750 800 wat yeter lakin Power subly F/P ürünü olması şart FSP markası öneririm saygılar

İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D

Anakart: ASUS ROG STRIX X870-F
GAMING WIFI

RAM G.Skill Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32) 6000MHz CL30

SSD: Samsung 990 PRO 2TB

Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB

Kasa: Lian Li O11 Dynamic EVO RGB

Ekstra Fanlar Lian Li Uni Fan (veya muadili)
TOPLAM
80.500TL küsür yapıor.

GAMING WIFI

TOPLAM
80.500TL küsür yapıor.

GAMING WIFI

TOPLAM
80.500TL küsür yapıor.
Gereksiz anakarta okadar para verilmez MSI tomahawk b850 bununla aynı hatta fazlası ryzen 5 78003d esasında hiç fark yok fiyat 6 bin fazla buda kazık demek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı