18 yaş altı için Ininal kart kullanılır mı?

Tesekkurler. Papara'da da soyle bir sorun ile karsilastim. IBAN'a para gondermek istenildiginde onayli kartiniz olmasi gerekiyormus. Onayli karti da 50TL arti 20 TL'de kargo ucreti vererek toplamda 70 TL'ye aliniyormus. Onaylandiktan sonra o kart, IBAN'a transfer yapabiliyormussunuz. Bunu bir arkadasim anlatti. Carrefour'dan Papara card almis, onaylamis ve eklemis uygulamaya. Karti kullanabilmis ancak Papara hesabindan baska bir IBAN'a para gondermek istediginde 70TL odeyerek ekstradan kart istemesi gerekmis. Cunku onayli gonderdikleri kart olmadan, onayli hesabiniz dahi olsa, o ekstra kart olmadan gönderilmiyormuş .
Papara üzerinden sipariş verilen ilk kart ücretsizdi en son. 18 yaşından küçükler onaylı olması için velinizin onay vermesi gerekiyor. Arkadaşınızın bahsettiği sözleşmeli hesap. Sözleşmeli hesap olmak içinde velinizin hesabını sözleşmeli yapıp sizin hesabınıza sözleşmeli olması için izin vermesi gerekiyor.

:) Yok artik Black Card ucretliymis iste. O kart olunca tam onaylanma tamamlaniyormus. Ama sanirim gene de uzun donemde daha iyi 20 TL verip onayli almak ininal yerine.
Kardeşim Black Card ücretli falan değil nereden duyuyorsun burada sana anlatıyoruz işte doğrusunu.

Kardeşim Black Card ücretli falan değil nereden duyuyorsun burada sana anlatıyoruz işte doğrusunu.
Musteri hizmetlerini de aradim simdi. 20 TL arkadaslar. Kargo ucreti oluyor eve gondermek icin. Yada gidip Carreefour'dan satin aliyorsunuz ve yeni kimliginiz var ise NFC ile onaylaniyormus. Yoksa 20TL ile kapiniza gonderiyorlarmis.

Yanlış bilgi. Alacağınız ilk Papara Black Card tamamen ücretsizdir. Kargo ücreti bile ödemezsiniz.
Hayir degil. Ya Carrefour gibi marketlerden kart aliniyor ve yeni kimliginiz varsa aciliyor hemen. Yada 20TL uygulamadan siparis veriyosunuz. 20 TL kargo ucretiymis.

Hayir degil. Ya Carrefour gibi marketlerden kart aliniyor ve yeni kimliginiz varsa aciliyor hemen. Yada 20TL uygulamadan siparis veriyosunuz. 20 TL kargo ucretiymis.
O dediğiniz ücret 2. kart için alınıyor. İlk kart ücretsiz, buyurun kaynak:
Papara.com ya da mobil uygulaması üzerinden yapacağın ilk Papara Card başvurundan herhangi bir kargo ücreti alınmaz, sonraki isteyeceğin Papara Card’lar için kargo ücreti bedeli 20 TL’dir.

Musteri hizmetlerini de aradim simdi. 20 TL arkadaslar. Kargo ucreti oluyor eve gondermek icin. Yada gidip Carreefour'dan satin aliyorsunuz ve yeni kimliginiz var ise NFC ile onaylaniyormus. Yoksa 20TL ile kapiniza gonderiyorlarmis.

Ya kardeşim uzun süredir Papara kullanıyorum ilk seferde tümüyle bedava ve sadece uygulamadan sipariş ediliyor diye biliyorum Carrefour'da Lite Card var ayrıca hesabım sözleşmeli NFC olan bir cihazdan giriş yapıp sağ üstten hesabı sözleşmeli hesaba geçire tıklayıp kimliği okutman ve canlılık kontrolunu tamamlaman yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı