18 yaş altı için İş Bankası vs Yapı Kredi vs Garanti BBVA

Arkadaşlar selamlar, ben 15 yaşındayım tüm bankaları eledim ve üç banka arasında o kadar kararsız kaldım. Ki sizce ne yapayım hangisini açayım?

Herkes başka bir bankayı öneriyor en az dezavantajı olan bankalar bunlar sanırım.

İş Bankası için EFT havale kısıtlı diye biliyorum.

(Papara, ininal vb istemiyorum)

Kuveytürk hem para gönderirken kesinti yaşamazsınız. Hem de kısıtlı hiçbir şey yok.

Garanti'de gençlere yönelik çok kampanya olmuyorken Yapı Kredi'de bu biraz daha fazla.

Doğru hocam sağ olun. Garanti olmazsa direkt Yapı Kredi'ye gideceğim.

Kuveytürk hem para gönderirken kesinti yaşamazsınız. Hem de kısıtlı hiçbir şey yok.

Babam onu kabul etmez siz haklısınız fakat babam daha çok tanındik banka istiyor. Siz haklisiniz ama.

Babam onu kabul etmez siz haklısınız fakat babam daha çok tanındik banka istiyor. Siz haklisiniz ama.

Doğru hocam sağ olun. Garanti olmazsa direkt Yapı Kredi'ye gideceğim.

Tanıdık banka derken kuveytürk zaten her şehirde bir sürü şubesi olan bilindik bir banka bilindikten kastınız ziraat İş Bankası gibi şeyler sanırım onda da her şey çok kıstılı.

Arkadaşlar selamlar, ben 15 yaşındayım tüm bankaları eledim ve üç banka arasında o kadar kararsız kaldım. Ki sizce ne yapayım hangisini açayım?

Herkes başka bir bankayı öneriyor en az dezavantajı olan bankalar bunlar sanırım.

İş Bankası için EFT havale kısıtlı diye biliyorum.

(Papara, ininal vb istemiyorum)
Merhaba bende bu aralar banka kartı çıkartmayı düşünüyorum fakat garanti galiba sadece staj öğrencilerine banka kartı açtırıyormuş diye duydum aklınızda bulunsun.

Tanıdık banka derken kuveytürk zaten her şehirde bir sürü şubesi olan bilindik bir banka bilindikten kastınız ziraat İş Bankası gibi şeyler sanırım onda da her şey çok kıstılı.

Evet maalesef. Ama kuveyturku hiç araştırmadım bakacağım.

Merhaba bende bu aralar banka kartı çıkartmayı düşünüyorum fakat garanti galiba sadece staj öğrencilerine banka kartı açtırıyormuş diye duydum aklınızda bulunsun.

Ben yarın garantiyi arayacağım onu da sorup size geri dönüş yaparım. Garanti olmazsa siz ne açacaksınız?

Yapı Kredi en iyisi 18 yaş altı için.

Evet play TLcard cidden çok kampanyalı.

Ne yaptınız hocam son durum nedir?

Garanti şubeden açılıyor dedi. Şu an köydeyim eve gider gitmez garantiye gideceğim. Olmazsa Yapı Kredi'ye giderim istoç şubeleri yakın zaten. Konu güncellemesi yaparım.

Arkadaşlar geçen gün garantiye gittim ve kimlik fotoğrafı olması gerektiğini söylediler pazartesi günü kimliği değiştirip bir daha gideceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı