18 yaş altı için kart önerisi

Kötüymüş o zaman.

Zaten IBAN kısıtlaması olmadığı için Papara'ya geçmiştim.
Şimdi de Papara kapanınca Garanti Bankası'na geri döndüm; daha önce açtırdığım bir hesabım olduğu için.
Garanti'de de kısıtlama yok, o yüzden şimdilik memnunum.
Sadece para gönderim ücretleri var, işte para gönderirken vesaire.
O kadar olacak, ne yapalım? Hiçbiri Enpara olamıyor çünkü.

Başka birisi bana IBAN'dan atabiliyor mu yani?

Evet atabiliyor ama geri alamaz işte siz yollayamadığınız için.

Son düzenleme:
Başka birisi bana IBAN'dan atabiliyor mu yani?
Evet, atabilir.

Zaten sırf bu yüzden Papara'ya geçmiştim.

Şimdi de Garanti Bankası'na geri geçtim daha önce açtırdığım.

Sırf bu IBAN meselesi yüzünden geçmiştim Papara'ya.

Garantide de kısıtlama yok o yüzden şimdilik memnunum.

Sadece para gönderim ücretleri var işte para gönderirken falan.

O kadar olacak ne yapalım hiçbiri Enpara olamıyor çünkü.

Tami hesabı açın Garantiye ait olduğundan havale ücreti almıyor, oradan para gönderimi ücretsiz.

Zaten sırf bu yüzden Papara'ya geçmiştim.

Şimdi de Garanti Bankası'na geri geçtim daha önce açtırdığım.

Sırf bu IBAN meselesi yüzünden geçmiştim Papara'ya.

Garantide de kısıtlama yok o yüzden şimdilik memnunum.

Sadece para gönderim ücretleri var işte para gönderirken falan.

O kadar olacak ne yapalım hiçbiri Enpara olamıyor çünkü.

Hocam para gönderirken aldıkları ücret tuzlu mu acaba? Yani 100 TL gönderirken gidip 20-30 TL falan mı alıyor yoksa 5 TL falan mı?

Hocam onun işleyişi nasıl oluyor tam olarak? Hiç garantiden hesap açmadan tami karta mı başvurayım anlamadım.
Garanti Tami'nin sahibi, Garanti hesabı olmadan onaylayabilirsiniz. Ben Garanti hesabınız varsa Tami'ye havale ücretsiz demek istemiştim.

Adam akıllı bir Ziraat kartı çıkartın.
Kamu bankalarının ATM'leri genel olarak daha yavaş ve eski ancak bulması kolay. Bu arada sadece Troy olarak mı geliyor yoksa Visa alabiliyor muyuz?

Evet, atabilir.

Tami hesabı açın Garantiye ait olduğundan havale ücreti almıyor, oradan para gönderimi ücretsiz.

Ben komple ön ödemeli kart firmalarına soğudum. Kredi kartı da almayı düşünmediğim için bundan sonra banka hesapları ile devam ederim gibi görünüyor.

Kamu bankalarının ATM'leri genel olarak daha yavaş ve eski ancak bulması kolay. Bu arada sadece Troy olarak mı geliyor yoksa Visa alabiliyor muyuz?

Visa ve Mastercard veriyorlar tabii ki. Yaşadığım yerdeki neredeyse tüm bankaların ATM'leri aynı. Pek bir farkı yok.

Garanti Tami'nin sahibi, garanti hesabı olmadan onaylayabilirsiniz. Ben garanti hesabınız varsa Tami'ye havale ücretsiz demek istemiştim.

Kamu bankalarının ATM'leri genel olarak daha yavaş ve eski ancak bulması kolay. Bu arada sadece TROY olarak mı geliyor yoksa Visa alabiliyor muyuz?

TROY olmasın Visa'ya da Mastercard olsun diye söylemeniz gerekiyor diye biliyorum devlet bankaları varsayılan olarak artık TROY veriyor. Tabii kendiniz belirtirseniz size veriyorlar Mastercard'ya da Visa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı