18 yaş altı için komisyonsuz kart önerisi

Hlm45

Centipat
Daha fazla  
18 yaşından küçüğüm, Papara patladığı için yeni bir karta ihtiyacım var. Para yatırırken komisyon almasın; o bana yeter. Bir de cashback’i olursa çok güzel olur.

Papel derdim de 18 yaş altına limiti varmış. Cashback o kadar önemli değilse iş bankası ilk imza kartı alabilirsin. En azından kapanma riski yok.

Hocam Papara gibi marketlerde kartı satılıyor mu yoksa illaki siparişmi edeceğim. Bir de kary ücreti ne kadar oluyor.
Ben şimdi gittim Şok Market'ten aldım. Aylık 5 TL ücret çekiyorlar, 30 gün kullanmazsan 20 TL çekiyorlar. Hesabımı doğruladım ama hesabımda maksimum bulundurabileceğim ücret 2.750 TL yazıyor hala. Normalde sitelerinde doğrulanmış hesaba 100 bin TL limit veriyoruz diyor ama anlayamadım. Belki benimle ilgili bir sıkıntı vardır. Onun haricinde kart ücreti de 100 TL. Tosla alacaksanız aklınızda bulunsun.

Ben şimdi gittim Şok Market'ten aldım. Aylık 5 TL ücret çekiyorlar, 30 gün kullanmazsan 20 TL çekiyorlar. Hesabımı doğruladım ama hesabımda maksimum bulundurabileceğim ücret 2.750 TL yazıyor hala. Normalde sitelerinde doğrulanmış hesaba 100 bin TL limit veriyoruz diyor ama anlayamadım. Belki benimle ilgili bir sıkıntı vardır. Onun haricinde kart ücreti de 100 TL. Tosla alacaksanız aklınızda bulunsun.
İninal de aylık 5 kesiyordu sonradan o sistemi kaldırılmışlardı ve sonrasını da biliyorsunuz kapandı. Açıkçası tosla çok kesiyor bir süre kullanmak zorunda kalmıştım bana göre çok kötü bir kart beğenmiyorum.

İninal de aylık 5 kesiyordu sonradan o sistemi kaldırılmışlardı ve sonrasını da biliyorsunuz kapandı. Açıkçası Tosla çok kesiyor bir süre kullanmak zorunda kalmıştım bana göre çok kötü bir kart beğenmiyorum.

Hocam başke ne önerebilirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı