Kripto para merkeziyetsiz olduğu için teknik olarak herhangi bir kısıtlama yok. Al/sat yapacaksanız Binance, KuCoin gibi platformlar az miktarlar için kimlik onay istemiyor diye biliyorum; al, unut yapaycaksanız payeer işinize yarayabilir.
Var. Ben Binance'ye kayıtlıyım 750K'ya kadar işlem hacmi var (2 BTC). Kimlik doğrulamasız böyle. Bir de Papara kart çıkarttım geliyor. Oradan da para atacağım. (15 yaşındayım.) (XRP'ye dikkat ya batıcak, ya uçacak. Yatırım tavsiyesi değildir.)
Var. Ben binance ye kayıtlıyım 750 k ya kadar işlem hacmi var (2BTC). Kimlik doğrulamasız böyle. Bir de Papara kart çıkarttım geliyor. Oradan da para atacağım. (15 yaşındayım.) (XRP'ye dikkat ya batıcak, ya uçacak. Yatırım tavsiyesi değildir.)
Btcturk ile Bitcoin alım satım işlemlerinizi, hızlı, kolay ve güvenilir bir biçimde gerçekleştirin. Bitcoin alım satım işlemleri için ücretsiz hesabınızı hemen oluşturun.
Güvenilir ve Kullanıcı Dostu Kriptopara Platformu. Banka transferi ile Türk Lirası yatır. Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer kriptoparaları kolayca satın al.
Btcturk ile Bitcoin alım satım işlemlerinizi, hızlı, kolay ve güvenilir bir biçimde gerçekleştirin. Bitcoin alım satım işlemleri için ücretsiz hesabınızı hemen oluşturun.
Güvenilir ve Kullanıcı Dostu Kriptopara Platformu. Banka transferi ile Türk Lirası yatır. Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer kriptoparaları kolayca satın al.