Çözüldü 18 yaş altı kart önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrPabl0o

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 18 yaşının altındayım ve Steam Epic Games gibi yerlerden oyun almak istiyorum ama düzgün kart bulamıyorum. Papara da artık veli izni olmadan alışveriş yapılmıyor, ininal ise Epic Games gibi g-pay ödeme yöntemi kullanan sitelerden alışveriş yaptırmıyor. Veli izni olmadan rahat kullanabileceğim kart var mı?

Çözüm
Arkadaşlar merak edenler için hadi kart aldım 100TL'nin 50TL'sini geri verdi eğer hesap doğrulaması yaparsanız (hesap doğrulaması 18 yaş istiyor) 100 TL geri veriyor Epic Games'te alışveriş yapamadım bunun sebebi sanırım Epic Games'in kredi kartı istemesi ama Steam'den sorunsuz yaptım ininalda kapanmış artık yeni fark ettim.
13 yasin ustundeysen Papara ve ininal var ama 13 yasin ustunde oldugunu onaylaman gerekiyor.

İninal bu aralar sikintili alma ama.

ozur dilerim okumamisim

13 yasin ustundeysen Papara ve ininal var ama 13 yasin ustunde oldugunu onaylaman gerekiyor.
13 yaşın üstünde değilsen direk kullanılamaz kart eğer 13 yaşın üstünde olunursa da veli izni olmadan internetten alışveriş yapılmaz

25 Ocak da yeni düzenleme geldi ön ödemeli onaysız kartlarda artık internet üzerinden alışveriş yapılamayacak daha tüm ön ödemeli kartlara gelmedi şuanlık bazılarında var ama yakında gelecek.

Arkadaşlar 18 yaşının altındayım ve Steam Epic Games gibi yerlerden oyun almak istiyorum ama düzgün kart bulamıyorum. Papara da artık veli izni olmadan alışveriş yapılmıyor, ininal ise Epic Games gibi g-pay ödeme yöntemi kullanan sitelerden alışveriş yaptırmıyor. Veli izni olmadan rahat kullanabileceğim kart var mı?

A101 de satılan hadi kart vardı, veli onayı olmadan kullanılıyordu. Sadece para transferi yapamıyordun.

İninal'de sıkıntılar var, bu yüzden alışveriş yapmıyor.

Hadi kart var A101'den 100 TL'ye alınıyor ayrıca kart ücretini de içine yüklüyor. Ben kullanıyorum güzel kart. Para çekme yatırmak içinde ücret kesmiyor. İnternetten de alışveriş yapılabiliyor Trendyol Hepsiburada filan.

Hadi kart var A101'den 100 TL'ye alınıyor ayrıca kart ücretini de içine yüklüyor. Ben kullanıyorum güzel kart. Para çekme yatırmak içinde ücret kesmiyor. İnternetten de alışveriş yapılabiliyor Trendyol Hepsiburada filan.

Ayrıca Steamdan da az ücret kesiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı