18 yaş altı kart önerisi

cel1x

Centipat
Daha fazla  
Dostlar hepinize merhaba. 17 yaşındayım kendime banka kartı çıkaracağım ama hangisini çıkartmalıyım karar veremedim. Aklıma ziraat kartı geldi arkadaşımda var havale filan yapabiliyor ama havale yapmıyor diyenler de var. Papara'da malum olayları yüzünden bulaşmak istemiyorum. Velim adına çıkarıp rahatça kullanabileceğim bir kart var mıdır acaba?

18 altı olduğunuz için neredeyse çoğu bankada havale/EFT yapamazsınız diye biliyorum. Garanti de veli izni ile bir şeyler yapılabiliyordu diye hatırlıyorum.

İş Bankası, Garanti ve Ziraat önerimdir üçü de sağlam bankalardır sizi yormazlar. Havale-EFT gibi işlemleri de sormanız gerek ama 18 yaş altında bu özelliklerin olduğunu sanmıyorum.

Dostlar hepinize merhaba. 17 yaşındayım kendime banka kartı çıkaracağım ama hangisini çıkartmalıyım karar veremedim. Aklıma ziraat kartı geldi arkadaşımda var havale filan yapabiliyor ama havale yapmıyor diyenler de var. Papara'da malum olayları yüzünden bulaşmak istemiyorum. Velim adına çıkarıp rahatça kullanabileceğim bir kart var mıdır acaba?

Garanti Bankası.

Peki.

Garanti Bankası.

Eskiden 18 yaş altına açılabiliyordu fakat şu anda olmuyor diye biliyorum.

18 altı olduğunuz için neredeyse çoğu bankada havale/EFT yapamazsınız diye biliyorum. Garanti de veli izni ile bir şeyler yapılabiliyordu diye hatırlıyorum.

İş Bankası, garanti ve ziraat önerimdir üçü de sağlam bankalardır sizi yormazlar. Havale-EFT gibi işlemleri de sormanız gerek ama 18 yaş altında bu özelliklerin olduğunu sanmıyorum.

Havale çok da önemli değil mesela internet üzerinden bir şeyler alabilir miyim ya da e pin sitelerine para yatırabilir miyim
Ya da bir şey satmak istediğimde parayı hesaba çekebilir miyim benim için bu üçü önemli.

Halkbank oluyor ailenlen beraber kart cikartmak istiyorum de cikartiyorlar istedigin bankya havale/etf yapabiliyorsun herhangi bir kisitlamasi olmuyor ustelik kendi uzerine ama herhangi bir SMS bloke gibi durumda subeye gitmeye gerek kalirsan ailenle gitmen lazim.
ha bide TROY alma illaki oyun icin harcarsin TROY cogu sitede ise yarmaiyor Visa Mastercard secebiliyorsan sec.

İş Bankası, visa alırsan alışverişini de yaparsın paşa paşa. Ziraat falan en kısıtlı kart boşver onu. Havale yapamazsın sadece reşit olana kadar, ama hesabına belli kişileri şubeye gidip tanimlatirsan o kişilere havale yapabilirsin.

Peki.

Havale çok da önemli değil mesela internet üzerinden bir şeyler alabilir miyim ya da e pin sitelerine para yatırabilir miyim?
Ya da bir şey satmak istediğimde parayı hesaba çekebilir miyim benim için bu üçü önemli.

Ziraat Bankası 18 yaş altı için sadece bir tane kart veriyor. Uygulama yok bazı şubeler açıyor ama sadece bakiyeyi görebiliyorsun. Hesap açarken benim özellikle annemin numarasını istediler onun için 3D koduda annemin telefonuna gidiyor. İş Bankası kartımda var, İş Bankası ile para atmak dışında her şeyi yapabiliyorsun. Önerim o olur.

Peki.

Havale çok da önemli değil mesela internet üzerinden bir şeyler alabilir miyim ya da e pin sitelerine para yatırabilir miyim?

İnternetten alışverişi açtırırsanız yapabilirsiniz hocam.

17 yaşındayım bende garanti ziraat akbank kartlarım var ama kesinlikle en iyisi akbank 2 3 yıldır akbanktayım diğerlerini daha önce çıkartmak zorunda kalmıştım açık ara farkla akbank yatırım hesapları felanda açabiliyosun havale eft sıkıntısız herşeyi yapabiliyosun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı