18 yaş altı kişiler tütüncüden kendisi için alışveriş yapabilir mi?

YOLDAŞ Yasin

Centipat
Daha fazla  
Reşit değilim, tütüncüden kendim için bir şey almam lazım ama satmayıp polise falan şikâyet ederler diye korkuyorum. Ne yapmam lazım? Veya satış yaparlar mı bana? Çevremde ki çoğu kişi satış yapacaklarını söylüyor.

Reşit değilim, tütüncüden kendim için bir şey almam lazım ama satmayıp polise falan şikâyet ederler diye korkuyorum. Ne yapmam lazım? Veya satış yaparlar mı bana? Çevremde ki çoğu kişi satış yapacaklarını söylüyor.
Ben almıştım taa 13 yaşımdayken. Çok küçük gösteriyorsan vermezler yüksek ihtimalle ama çoğunlukla veriyorlar diye biliyorum.

Polise falan şikayet etmelerinden korkuyorum. Yoksa "hayır kardeşim satmayacağım" dese de okey yani.
Polise niye şikayet etsinler hocam yani etseler ne diyecekler ki? Asıl sen şikayet edebilirsin sana sattıkları için yani seni hangi suçtan şikayet edecekler? Ben aldığımda ailen biliyor di mi başımıza bela almayalım sonra demişti. Avantajlı olan sensin satıp satmaması onlara kalmış satmazsa satmıyorum der biter olay.

Polise niye şikayet etsinler hocam yani etseler ne diyecekler ki? Asıl sen şikayet edebilirsin sana sattıkları için yani seni hangi suçtan şikayet edecekler? Ben aldığımda ailen biliyor değil mi başımıza bela almayalım sonra demişti. Avantajlı olan sensin satıp satmaması onlara kalmış satmazsa satmıyorum der biter olay.

Bilmiyorum hocam hiç bilgim yok bu tür şeylere bu zamana kadar daha hiç tütüncüden bir şey almadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı