18 yaş altı kredi kartı çıkarabilir mi?

• Konuyu başlatan Earas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.449
Stajyer olmak nasıl bir fark yaratıyor? Nerede bununla ilgili bir yazı var? Kaynak gösterir misin?

18'den küçükken kendi adına kredi kartı çıkartılmasının mümkün olmadığından eminim ama belki bilmediğimz bir şey vardır. Öğrenelim.

Ailesiyle bazı bankalardan çıkartabilinir fakat 18 yaşına kadar internet bankacılığını kullanamaz.

1729413676337.png

Altı çizili kısım dışında sizin söylediğiniz şeyi destekleyen bir kaynak değil bu. Neye göre, nasıl esnetiliyor? Sizin tecrübeniz nedir bu konuda?

Çıkartırabiliyorsun. Ailenle gitmen gerekiyor. Kart senin adına oluyor fakat kısıtlı kartın oluyor. Onu da tekrardan bankadan hallediyoruz.

Ona kendi çıkarttığın kredi kartı denmiyor işte. Ek kart deniyor. Ailenin kartının bir uzantısı gibi düşün.

Ailesiyle bazı bankalardan çıkartabilinir fakat 18 yaşına kadar internet bankacılığını kullanamaz.

Yanlışın var

Eki Görüntüle 2333559

Altı çizili kısım dışında sizin söylediğiniz şeyi destekleyen bir kaynak değil bu. Neye göre, nasıl esnetiliyor? Sizin tecrübeniz nedir bu konuda?

Ona kendi çıkarttığın kredi kartı denmiyor işte. Ek kart deniyor. Ailenin kartının bir uzantısı gibi düşün.

Ek kart değil bildiğin kredi kartı limtli harcadığın zaman geri ödeme yapıyorsun ben aldığım zaman 1 2 k limit vermişlerdi.

Hocam herkese kart dağıtsın bankalar olmaz mı? Yanlış sizde var bir bankaya dudak uçuklatacak rakamlarda resmi kayıtlı iş göstermezsen o kartı vermezler. Banka kartında bile 18 olmadan alınca yapabildiğin tek şey pos cihazlarına dokundurmakken neye göre veriyorlar çok merak ettim? Bankacılık okuduğum için çok içten bir cevap bekliyorum.

Hocam herkese kart dağıtsın bankalar olmaz mı? Yanlış sizde var bir bankaya dudak uçuklatacak rakamlarda resmi kayıtlı iş göstermezsen o kartı vermezler. Banka kartında bile 18 olmadan alınca yapabildiğin tek şey POS cihazlarına dokundurmakken neye göre veriyorlar çok merak ettim? Bankacılık okuduğum için çok içten bir cevap bekliyorum.

Benim anlatımımda bir yanlışlık yok 6.5 k maaşım var dediğini duymuşundur bankada limit olarak 1 2 k ve üstü limit vereceğini söylüyorum ben kendisi gitse kredi kartı alamaz ailesi ile giderse kendine alır 16 yaşımdaki arkadaşımda aldı 2008'li alıyor almama vb bir şey söz konusu değildi.

Her ay biriktirmeye çalışsam da sene başı gelecek zamlarla belki 3-4K daha fazla olacak. Ayrıca neden kredi kartı almamalıyım?

Senin yerinde olsam hiç bulaşmam git ek iş yap derim yine de bulaşmam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı