18 Yaş Altı Kredi Kartı

M

Meraklı Üye

Ziyaretçi
Merhaba,
Alışveriş yapabilmek için 18 yaş altı kişilerin kullanabileceği kredi kartı var mı?

Yalnız internet üzerinde alışveriş yapmak için değil. Dışarıda kredi ile alışveriş yapabilmek için.

İninal bunun için çok uygun ancak ön ödemeli kart bunlar, İlk önce parayı yatırmadan alışveriş yapamazsanız, bunun için kredi kartı diyemeyiz ama kredi kartının kullanıldığı her yerde kullanabilirsiniz. Benim var ve memnunum işime çok yarıyor.

İş Bankasının ilk imza diye bir hizmeti mevcut. 18 yaşına kadar internet üzerin'den ilk imza kartı ile alışveriş yapamıyorsun ancak, diğer İş bankasının çalıştığı iş yerlerinden alışveriş yapabiliyorsun. 18 yaşın'dan sonra kart yenileniyor

Eğer 15 yaşından küçüksen İninal ve PayByMe alabilirsin. 15 yaşından büyüksen PayPal almanı öneririm.

@Ajusshi
Bu hizmette ek kart falan işin içine giriyor mu?

@Oğuzhan Altay
15 yaşından büyüğüm. Bununla market gibi yerlerden alışveriş yapabiliyor muyum ve kredi limitinden kullanabiliyor muyum?

@Silinen üye
Ek kart işin içine girdiği için öyle bir şey yapmam mevcut değil.

Ben İninal kartımı her yerde kullandım. Akla gelebilecek her yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…