18 yaş altı limiti yüksek kart önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar, Papara kapandığından beri sıkıntı çekiyorum. Tosla var fakat 2750 TL limiti var. Benim aylık internet alışverişim, supplementler, oyun epinleri falan 10K'yı aşıyor. Papara sıkıntı olmuyordu limiti aşırı yüksek olduğu için. Şimdi biraz sıkıştım bu konuda. İhtiyacımı görebilecek kart var mıdır? Bir de Şok, BİM, Migros gibi marketlerde bulabileceğim.

Bildiğim kadarıyla Papara, ininal ve Tosla vardı zincir marketlerde yani başka bulman zor gibi bu arada Tosla'da onaysız hesapta alışveriş yapılıyor mu? Kapandı diye biliyordum.

Bildiğim kadarıyla Papara, ininal ve Tosla vardı zincir marketlerde yani başka bulman zor gibi bu arada Tosla'da onaysız hesapta alışveriş yapılıyor mu? Kapandı diye biliyordum.

Tosla'da onayladım kimliğim ile yoksa internet alışverişi yapılmıyordu. 2750TL limit yetmiyor hocam kötü olanda o işte.

Ailenle gidip banka kartı çıkartmanız en iyisi olur hocam.

Uğraşmazlar be:(. Tek dileğim paparanın düzelmesi

Arkadaşlar, Papara kapandığından beri sıkıntı çekiyorum. Tosla var fakat 2750 TL limiti var. Benim aylık internet alışverişim, supplementler, oyun epinleri falan 10K'yı aşıyor. Papara sıkıntı olmuyordu limiti aşırı yüksek olduğu için. Şimdi biraz sıkıştım bu konuda. İhtiyacımı görebilecek kart var mıdır? Bir de Şok, BİM, Migros gibi marketlerde bulabileceğim.
Papara kullanıyorum hiç bir sorun görmedim. Biraz abartılıyor sanki.

Ailenden birinin kullandığı kredi kartının ek kartını çıkartabilirsiniz. Telefondan bile halledilir.

Hocam yaşım 27 kredi kartımda banka kartımda mevcut ama Online sitelere onları vermek yerine internet alışverişinde Papara tercih ediyorum ne hesabım bloke oldu ne de bir sıkıntıyla karşılaştım ATM'de kullanıyorum dışardada kullanabiliyorum bu Papara olayını çok abartıyorsunuz hiçbir sorun yok alabilirsin Papara.

Hocam Papara'da sorun yokta. Hesapta şu an işlem yapamıyorum, inceleme altında diyor 2 haftadır düzelmedi. Para yatıramıyorum, içindekini harcayamıyorum.
Alternatif olarak ebeveynin ile herhangi bir bankaya gidersen kendi adına bir banka hesabı açabilirsin. Limiti yüksek olur diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı