Çözüldü 18 yaş altı Midas kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CANER019

Centipat
Daha fazla  
Ben 18 yaşımın altındayım ve paramın durmasını istemiyorum. Midastaki hisselere başvurmak istiyorum ama annem "yasak şeyler yapma" diyor bu hisse aliminda satımında falan vergi alıyorlarmış sanırım yardım eder misiniz? Ne yapmam gerek?

Ben 18 yaşımın altındayım ve paramın durmasını istemiyorum. Midas'taki hisselere başvurmak istiyorum ama annem "yasak şeyler yapma" diyor bu hisse aliminda satımında falan vergi alıyorlarmış sanırım yardım eder misiniz? Ne yapmam gerek?

Hocam veli kimlik ve yüz doğrulaması yaparak kendi adınıza sadece Midas (başka aracı kurumlarda olmuyor birkaçı hariç) hesap açabilirsiniz vergi ve komisyon olarak borsa İstanbul'da komisyon yok fakat ABD borsası ve kriptoda komisyon var vergi olarak ise vergiyi Midas otomatik olarak kesiyor ek olarak Midas'da hesap kullanım ücreti bulunmamakta.

Hocam veli kimlik ve yüz doğrulaması yaparak kendi adınıza sadece Midas (başka aracı kurumlarda olmuyor birkaçı hariç) hesap açabilirsiniz vergi ve komisyon olarak borsa İstanbul'da komisyon yok fakat ABD borsası ve kriptoda komisyon var vergi olarak ise vergiyi Midas otomatik olarak kesiyor ek olarak Midas'da hesap kullanım ücreti bulunmamakta.

Sağ olun hocam.

Kullanabilirsiniz: https://www.getmidas.com/18-yas-alti-yatirim/

Midas vergi işlerini hallediyor ama yurt dışı (ABD borsası falan) yatırımlarında ek işler oluyor. O yüzden Türkiye borsasında takılabilirsiniz.

Eyvallah hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı