18 yaş altı nasıl para kazanabilir?

ggGAMEDR

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA 3060 ti AMD Ryzen 5600 16 gb ram 1 tb ssd
Meslek
Öğrenci
Kendi emeğimle para kazanmak istiyorum. İnternet üzerinden oyun oynuyorum genel olarak ama zamanımı da boşa harcamak istemiyorum. Grafik tasarım harici diğer işler ile alakalı önerilerde bulunabilirsiniz her şeye açığım.

Kendi emeğimle para kazanmak istiyorum. İnternet üzerinden oyun oynuyorum genel olarak ama zamanımı da boşa harcamak istemiyorum. Grafik tasarım harici diğer işler ile alakalı önerilerde bulunabilirsiniz her şeye açığım.

Okul okuyorsan önce okulunu bitirmek zorundasın hocam. Yapabilirim dayanırım diyorsan da okul sonrası part time bir işe girebilirsin ama akademik kariyeri unutman gerekir.

Hocam açık konuşmak gerekirse eğer Bionluk
Gibi sitelerde başlamak istiyorsanız uzak durun derim nedeni ise hem başlamak için bir para alıyorlar hem de müşteri en az 2 ayda geliyor bende bu işlere heves etmiştim frelence olarak çalışırım demistim ama gerçekten boş iş müsteriye iş beğendiremiyorsun çok sıkıntılı iş uzak durun derim.

Güzel oyun oynuyorsan özellikle rekabetçi oyunları güzel oynuyorsan para karşılığı hesap kastıran sitelerde çalışabilirsin.

Güzel oyun oynuyorsan özellikle rekabetçi oyunları güzel oynuyorsan para karşılığı hesap kastıran sitelerde çalışabilirsin.

Hangi siteler mesela bir de ne kadar kazanırım? Yazılımlada ilgileniyorum daha öğrenme aşamasındayım fakat yine de kafamda bir fikir oluşur öneri yapabilirsiniz.

Growtopia Roblox Metin2 gibi oyunlarda item kasıp satabilirsin ama uğraşmaya değmez zamanında bende yapıyordum.

Okul okuyorsan önce okulunu bitirmek zorundasın hocam. Yapabilirim dayanırım diyorsan da okul sonrası part time bir işe girebilirsin ama akademik kariyeri unutman gerekir.

Benim düşündüğüm daha çok hem okul okumak hem de en azından haftalık 300 400 TL kazanabileceğim bir iş yapabilmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı