18 yaş altı part time iş önerisi

Bu yaz tatilinde Mc'Donalds da çalışıyordum, çalıştığım restoranda ki herkes benim gibi genç yaşta insanlar olduğu için (müdürler hariç restoranda sadece 2 veya 3 kişi 20 yaşından büyüktü) iyi anlaşabiliyorduk. Ortama iyi adapte olabileceğini düşünüyorsan ve el becerin varsa öneririm. Benim çalıştığım restoran AVM içerisinde olduğu için çok yoğundu ve mesai saatlerim uzayabiliyordu. Ona göre düşün derim.

Zor ve yetenek ister, üstelik garsonluk ile arasında pek bir fark olmaz ücret bakımından.

Garsonluk yaparsan hiçbir şey öğrenmezsin sanayide çalışırsan motor toplamayı bile öğrenirsin tabii o ortamı ve pisliği çekebileceksen.

Bilgisayarcılara git çırak lazım mı de hem ileride zanaatin olur işsiz kalmazsın enazından.

Garson falan olursan hiçbir şey öğrenmezsin.

Bu yaz tatilinde Mc'Donalds da çalışıyordum, çalıştığım restoranda ki herkes benim gibi genç yaşta insanlar olduğu için (müdürler hariç restoranda sadece 2 veya 3 kişi 20 yaşından büyüktü) iyi anlaşabiliyorduk. Ortama iyi adapte olabileceğini düşünüyorsan ve el becerin varsa öneririm. Benim çalıştığım restoran AVM içerisinde olduğu için çok yoğundu ve mesai saatlerim uzayabiliyordu. Ona göre düşün derim.
Burger king'de çalışmıştım fakat pek bana göre değildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı