18 yaş altı sokağa çıkma

averyx_

Kilopat
Merhabalar, 15 yaşındayım, bodybuilding ile ilgileniyorum. Bugün alınan karar ile 18 yaş ve altı sokağa çıkabilecek fakat ebeveyn olması gerekiyor. Bende spor salonuna tekrardan başlamak istiyorum uzun bir süre ara verdim zaten sizce çıksam ceza yer miyim? Babam gidebiliceğim saatler içerisinde çalışıyor, annem ise yol biraz uzun olduğu için yormak istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yaş bodybuilding için çok erken bir yaş. Gelecekte boyun kısa kalabilir. Önerim izinli saatler arasında koşu yapman.

Aynı durum benim içimde geçerli ama maalesef aileden biri ile çıkabiliyoruz.
15 yaş bodybuilding için çok erken bir yaş. Gelecekte boyun kısa kalabilir. Önerim izinli saatler arasında koşu yapman.
Bu arada spor yapmak boy kısaltmaz.

Tabiki de yalnız gidersen ceza alırsın. Boşuna ceza ödememek aynı zamanda ise sağlığına dikkat etmen için evde kalırsan senin için çok daha iyi olur. Spor salonları ne kadar da klimalar ve pencereler yardımı ile temizlenmeye ve hava sirkülasyonu oluşturulmaya çalışsa da insanların mesafelerinin yakın olması ve yüzeylerin sürekli kullanılması hastalık bulaşma riskini arttırıyor. Evde kalıp dikkatli beslenirsen spora döndüğünde iyi bir başlangıç yapabilirsin. Sonuçta korona olup tedavi sürecinden sonra spora başlamak seni gerçekten geriye atacaktır.

Spor yapmak elbette boy kısaltmaz. Bu yaşta bodybuilding yapmak uzamayı engeller.

Spor yapmak elbette boy kısaltmaz. Bu yaşta bodybuilding yapmak uzamayı engeller.
Hareketleri yanlış yaptığında veya çok fazla ağırlık altına girmesi uzamasını baskılayabilir.

Şu süreç içerisinde spor salonları gibi yerlerden uzak durmanızı öneririm ve evet, tek başınıza sokağa çıkmanız sorun oluşturacaktır. Evde, kendi imkânlarınızla formunuzu korumaya çalışın, izin günlerinde de koşu yapabilirsiniz.​

Boş konuşmuş bazı arkadaşlar. Bodybuilding boy uzamasına engel teşkil eder diyorsunuz, kaynak göstermeniz lazım. Diğer türlü şehir efsanesinden öteye gitmez. Hatta BB yapan bir genç ekstradan besleneceği için olumlu yönde bile etkilenebilir. Ne yani bilgisayar başında oturup kek yiye yiye göbek büyütse daha mı iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…