Hocam merhabalar, son durum nedir gittiniz mi, süreç nasıl işledi. Bende 17 yaşında Bulgaristan'a gitmeyi planlıyorum o yüzden eğer gerçekleştiyse deneyimlerinizi öğrenmek isterim bu konuda.Anladım teşekkür ederim.
Hocam merhabalar, son durum nedir gittiniz mi, süreç nasıl işledi. Bende 17 yaşında Bulgaristan'a gitmeyi planlıyorum o yüzden eğer gerçekleştiyse deneyimlerinizi öğrenmek isterim bu konuda.Anladım teşekkür ederim.
Hocam noterden onaylı muvafakatname almanız gerekiyor.16 yaşındayım, 15 tatilde turistik amaçlı Rusya'ya gitmeyi düşünüyorum. Babam orada çalışıyor fakat yapmam gerekenleri bilmiyorum, vize konusunu e-vize alarak halledeceğim halihazırda pasaportum var fakat 18 yaş altı olduğum için almam gereken herhangi bir belge var mı? Örneğin muvafakatname vb.
Hocam merhaba, son durum nedir gittiniz mi, süreç nasıl işledi. Bende 17 yaşında Bulgaristan'a gitmeyi planlıyorum o yüzden eğer gerçekleştiyse deneyimlerinizi öğrenmek isterim bu konuda.
Hocam merhaba, son durum nedir gittiniz mi, süreç nasıl işledi. Bende 17 yaşında Bulgaristan'a gitmeyi planlıyorum o yüzden eğer gerçekleştiyse deneyimlerinizi öğrenmek isterim bu konuda.
Hocam hortlatma için teşekkürler ama bende zaten Şubat'ta soruyu sorduktan sonra gittim tek başıma Bulgaristan'a Temmuz 2024'te. Muvafakatname olduktan sonra hiçbir sorun çıkmıyor tek başına yurt dışına çıkmakta. Ben sadece otel için vs. sıkıntı olur mu orada diye düşünüyordum, onlarda da hiçbir sıkıntı çıkmadan Bulgaristan'da 13 gün geçirip geldim. İlerde artık çok daha iyi ülkelere inşallah.Hocam ne yazık ki gidemedim.
Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın, aralık ayında babam ile Moskova'ya gittim ve havaalanında check-in yaparken oradaki görevli 12 yaş üstünün tek başına yurt dışına çıkabildiğini söyledi.
Hocam hortlatma için teşekkürler ama bende zaten şubat'ta soruyu sorduktan sonra gittim tek başıma Bulgaristan'a temmuz 2024'te. Muvafakatname olduktan sonra hiçbir sorun çıkmıyor tek başına yurt dışına çıkmakta. Ben sadece otel için vs. sıkıntı olur mu orada diye düşünüyordum, onlarda da hiçbir sıkıntı çıkmadan Bulgaristan'da 13 gün geçirip geldim. İleride artık çok daha iyi ülkelere inşallah.
18 yaş altında isen muvafakatname şart, yanında bir aile bireyin olmayacaksa. Vize başvurunda gerekli evrakların içinde muvafakatnamen olmazsa direk red verirler vizeye, muvafakatname zor bir şey değil hem hiç. Notere gidiyorsun ailenle, ücretini verip alıyorsun kağıdı o kadar.İnşallah ileride daha iyi ülkelere gidebiliriz hocam, nisan tatilinde tek başıma yurt dışına çıkmayı düşünüyorum fakat muvafakatname olayını çözemedim tek başımıza vize uçak bileti alıp doğrudan çıkamıyor muyuz?
Teşekkür ederim18 yaş altında isen muvafakatname şart, yanında bir aile bireyin olmayacaksa. Vize başvurunda gerekli evrakların içinde muvafakatnamen olmazsa direk red verirler vizeye, muvafakatname zor bir şey değil hem hiç. Notere gidiyorsun ailenle, ücretini verip alıyorsun kağıdı o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.