Çözüldü 18 yaş altı üniversite kayıt için veli gerekli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArdaLegends

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 30 Ağustos'ta 18'e gireceğim. Kayıt içi veli gerekli mi? Annem ayağını kırdığı için tek veli ile gidebilir miyim? Ablam velim sayılır mı?

Çözüm
Üniversitelerin kayıt şartlarına baktığımda velin ile gitmen gerektiğini öğrendim, fakat günümüzde e-Devlet üzerinden kayıt yapılabildiği için çoğu üniversite yüz yüze kayıtları kabul etmiyor.

Üniversitenizin öğrenci işleri departmanını arayarak detaylı bilgi alabilirsin. Kolay bir şekilde kaydolmak için e-Devlet platformundan yararlanabilirsin.

Üniversitelerin kayıt şartlarına baktığımda velin ile gitmen gerektiğini öğrendim, fakat günümüzde e-Devlet üzerinden kayıt yapılabildiği için çoğu üniversite yüz yüze kayıtları kabul etmiyor.

Üniversitenizin öğrenci işleri departmanını arayarak detaylı bilgi alabilirsin. Kolay bir şekilde kaydolmak için e-Devlet platformundan yararlanabilirsin.

Çözüm
Çoğu üniversitenin kayıt şartlarına baktığımda velin ile gitmen gerektiğini öğrendim, fakat günümüzde e-Devlet üzerinden kayıt yapılabildiği için çoğu üniversite yüz yüze kayıtları kabul etmiyor.

Üniversitenin öğrenci işleri departmanını arayarak detaylı bilgi alabilirsin.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı