18 yaş altı veli onayı ile açılabilecek banka kartı önerisi

• Konuyu başlatan Xei
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.009
Merhaba, velimin onayı ile banka kartı çıkartabileceğim bir banka arıyorum. Daha öncesinde Ziraat Bankası'ndan çıkartmıştık fakat pek fazla ücretsiz deneme sürümü kullandığım için yatırdığım paralar kesilmeye başladı.:D
Havale EFT yapmama gerek yok sadece mobil bankacılıktan bakiyemi görebileyim yeter.

Kuveytürk kullanıyorum kısıtlama yok istediğim gibi hisse ve fon alıp satabiliyorum mesela ziraat izin vermiyor garantide aynı şekilde kısıtlamayan bankaları tercih edin.

Kart alırken ücret alıyorlar mı onu sormak istedim hocam.

Kuveytürk kullanıyorum kısıtlama yok istediğim gibi hisse ve fon alıp satabiliyorum mesela ziraat izin vermiyor garantide aynı şekilde kısıtlamayan bankaları tercih edin.

Benim için EFT'nin pek önemi yok ama yine de olsa iyi olur malum sanalda her şey havale EFT ile satılıyor genelde.

Hiçbir banka sebep belirtmeden para almazlar da o yüzden. Üstüne gitseydiniz alırdınız. Tek sebepten banka kötülenemez.
Üstüne gitmeme gerek kalmamalıydı. Parayı en baştan alıyorlarsa sorun var demektir. Benim yaşadığım bir olayı siz yaşamışsınız gibi konuşuyorsunuz. 200TL alma sebepleri Steam'dan alışveriş yaptığım için yurtdışı alışverişiydi. En azından müşteri hizmetleri böyle söyledi. Paramın geri iadesi olmayacağını söyledi ve aylardır o para geri gelmedi. Saçmalığın daniskası. Üzerine gitseydiniz alırdınız diyorsunuz da ben reşit bir birey değilim. Kimse ciddiye almıyor.

Ben kartı alırken yurt dışı alışverişi yapamazsınız demediler. Ayrıca ben her zaman alıyorum. Sadece o zaman gitti param.

Üstüne gitmeme gerek kalmamalıydı. Parayı en baştan alıyorlarsa sorun var demektir. Benim yaşadığım bir olayı siz yaşamışsınız gibi konuşuyorsunuz. 200TL alma sebepleri Steam'dan alışveriş yaptığım için yurtdışı alışverişiydi. En azından müşteri hizmetleri böyle söyledi. Paramın geri iadesi olmayacağını söyledi ve aylardır o para geri gelmedi. Saçmalığın daniskası. Üzerine gitseydiniz alırdınız diyorsunuz da ben reşit bir birey değilim. Kimse ciddiye almıyor.

Ben kartı alırken yurt dışı alışverişi yapamazsınız demediler. Ayrıca ben her zaman alıyorum. Sadece o zaman gitti param.
Geçmiş olsun. Ben de yurt dışından ürün aldığımda el koydular, aradım tamam kayıt oluşturacağız dediler. Sonuçlanmayınca birkaç gün geçtikten sonra tekrar aradım. O şekilde verdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı