Yok yani. Mesela ne zaman Flutter'e başladın da bu seviyeye geldiniz? Bundan öncesinde ne yapıyordunuz gibi...Ben küçüklükten beri teknolojiye meraklıyım. O sebepten ötürü buralara kadar geldim.
Yok yani. Mesela ne zaman Flutter'e başladın da bu seviyeye geldiniz? Bundan öncesinde ne yapıyordunuz gibi...Ben küçüklükten beri teknolojiye meraklıyım. O sebepten ötürü buralara kadar geldim.
Flutter'a başlayalı 6 ay civarı oluyor. Ondan önce Python, ondan da önce JavaScript ile uğraşıyordum.Yok yani. Mesela ne zaman Flutter'e başladın da bu seviyeye geldiniz? Bundan öncesinde ne yapıyordunuz gibi...
Hocam onlar için ne kadar süre uğraştınız?Flutter'a başlayalı 6 ay civarı oluyor. Ondan önce Python, ondan da önce JavaScript ile uğraşıyordum.
Hocam onlar için ne kadar süre uğraştınız?Flutter'a başlayalı 6 ay civarı oluyor. Ondan önce Python, ondan da önce JavaScript ile uğraşıyordum.
İkisine de 3 sene.Hocam onlar için ne kadar süre uğraştınız?
İşe nereden ve nasıl başvurdunuz acaba?İkisine de 3 sene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.