18 yaş altında vergi levhası alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaspersky 2 mi geliyor yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm konuyu baştan sona kadar okudum ve kardeşimizi destekliyorum sonuna kadar. İnanıp inanmamak kişiye kalmış bir durum, zaten yanlış anlamadıysam arkadaşın bilgisayar istediği falan yok sadece destek istiyor.
Buglar genelde yapımcılar tarafından değil de kullanıcılar tarafından bulunuyor.
Buna sonuna kadar katılıyorum, yıllardır oyunlar, programlar vb. geliştiriliyor ve hatalar hep kullanıcılar tarafından bulunuyor kullanıcılar ödüllendiriliyor falan filan.
Türkçe bir isim bulursan daha iyi olur.
Turkovac olabilir (!)

Buna sonuna kadar katılıyorum, yıllardır oyunlar, programlar vb. geliştiriliyor ve hatalar hep kullanıcılar tarafından bulunuyor kullanıcılar ödüllendiriliyor falan filan.
Testerlar onun için var zaten.

Tüm konuyu baştan sona kadar okudum ve kardeşimizi destekliyorum sonuna kadar. İnanıp inanmamak kişiye kalmış bir durum, zaten yanlış anlamadıysam arkadaşın bilgisayar istediği falan yok sadece destek istiyor.

Turkovac olabilir (!)

Tamam da neyin desteği işte? Bilgisayar istemiyor diyelim. 1 TL istiyor diyelim. Karşılığında da Avast'tan daha iyi çalışan bir antivirüs olduğunu iddia ediyor mesela. Kanıtla diyoruz, ben sana kanıtlamak zorunda mıyım diyor. Bu noktada bu arkadaşa gönderilen 1 lira sonucunda bir daha bu arkadaştan haber alamamak, 1 TL bile olsa dolandırıcılık değil midir? Bu kadar güveniyorsanız internete kredi kartınızın şifresini falan da paylaşabilirsiniz internet ortamında. Yani, bilemiyorum insanlar nasıl bu kadar hızlı bir şekilde tanımadıkları birine güveniyor...

Testerlar onun için var zaten.
Tester olan kişilerin de gözünden kaçan çok fazla bug oluyor programlarda. Günümüzde oyunlar başta olmak üzere birçok platformda bugları genel olarak son kullanıcılar bulup bildiriyorlar. Bundan dolayı zaten Windows'ta Insider diye bir şey var. :)

Buglar genelde yapımcılar tarafından değil de kullanıcılar tarafından bulunuyor. Senin yaparken fark etmediğin şeyler, kullanıcı kullanırken ortaya çıkıyor. Dediğiniz videoları da atıp programınızı tanıtabilirsiniz. Bir ürünü tanıtmak, her zaman daha fazla destek almanızı sağlar.

Eğer halka açık bir platformda bir şeyi iddia edip destek bekliyorsan buradaki herkese kanıtlamak zorundasın. Ne demek bana kanıtlamak zorunda değilsin? O zaman burada konu açıp, kamuoyu yaratmayacaksın. Göz göre göre insanların sana inanmasına göz yumamam. Recep Baltaş da aynı benim düşündüğüm gibi düşünüyordur. Ona bir .exe uzantılı dosya göndereceksin, onun da açmasını falan beklemiyorsun herhalde.

Tamam kanıtlayacağım.

@BetaSecurity benim istediğim şey kanıt değil, yanlış anlama. Desteklenmen için ürününü tanıtman daha iyi olur ondan diyorum, yoksa sen burada doğru da desen yalan da desen benim için bir şey değişmez. Elimden geldiğince destek çıkarım. :)

Tanitim cekiyorum inanmayan arkadaşlar için.
@BetaSecurity benim istediğim şey kanıt değil, yanlış anlama. Desteklenmen için ürününü tanıtman daha iyi olur ondan diyorum, yoksa sen burada doğru da desen yalan da desen benim için bir şey değişmez. Elimden geldiğince destek çıkarım. :)

Teşekkür ederim.

Eğer halka açık bir platformda bir şeyi iddia edip destek bekliyorsan buradaki herkese kanıtlamak zorundasın. Ne demek bana kanıtlamak zorunda değilsin? O zaman burada konu açıp, kamuoyu yaratmayacaksın. Göz göre göre insanların sana inanmasına göz yumamam. Recep Baltaş da aynı benim düşündüğüm gibi düşünüyordur. Ona bir .exe uzantılı dosya göndereceksin, onun da açmasını falan beklemiyorsun herhalde.

Buradaki arkadaş maddi bir destek mi istedi de ben göremiyorum? Yahu ben gittim Twitter'dan Recep Baltaş'ı etiketleyip yazdım. Adam da sağ olsun geldi. Yahu hadi benim hatam var. Gelip de bana Recep Baltaş da hatalı deme.
Tecrübe farklı düşünce farklı. Tecrübe için yaşamak da zorunda değilsin. Bu işler düşündüğün gibi kolay değil. Tahminimce benden büyük birisin, saygım konusunda başım gözüm üstüne. Ama bu yaptıklarını doğru bulmuyorum. Kıskançlık belirtisi gibi geliyor. Al bu da tweet:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı