18 yaş altında vergi levhası alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir Av'nin algılamadiği virüsleri bile algılayabiliyorum, her ne kadar FUD'lanirsa FUD'lansin. Virüsün verdiği zarara kadar tamir ediyor. hatta antivirüse de internet hızlandirici eklemeye calısıyorum. Destekleriniz için teşekkürler bu arada. Su anlık Avast, Malwarebytes gibi antivirüslerden daha güclü ve daha hızlı.
Bu yorum çok amatörce. Neye kıyasla daha güçlü, daha hızlı, hangi ölçüte göre?
Konunun tamamını okumadım henüz ama pek inandırıcı gelmedi.

FUD'lanmış zararlıları da yakaladığınıza göre işletim sistemleri hakkında derin bilgiye sahip olmalısınız.
Teknik detaylarını öğrenmek isterim.

@rootsh CMD değilmiş, konsolmuş arkadaşlar :D🤔
Bizim burada CMD'ye konsol diyoruz "gardaş" :D . Daha CMD'nin ne olduğunu bilmeyen birisi gelip AV yaptım diyor. Hazır scriptleri alıp C# ile Uİ yazıp 2 buton koymak bu kadar zor olmasa gerek. :)

Kanalı ve diğer bazı kanalları da beraberinde sildi hocam. Ya da gizlemiştir bilmiyorum. Mesajları okurken soldan kanallar gitti, en son da ekran görüntüsünü aldığım #duyurular kanalı gitti zaten. Kendisi de farkında, şimdi nereden kurtarsam diye son taşlarını atıyor.

Uygulamadan girmediğimi söylüyor bir de. Aslında o ekran görüntüsü de uygulamadan alındı ama bilgisayarım yeni formatlanmış olduğu için paint üzerinden aldığım ss'in sadece işe yarar kısmını seçip kopyala yapıştır yardımıyla editöre yükledim. Ayrıca bot kullanıcılarla dolu olmadığını iddia ediyor ama sağ tarafa bakınca ufak bir gülümseme geliyor. Ayrıca buraya yazdığınız mesajları ekran görüntüsü alıp Discord'da aklı sıra dalga geçtiğini falan da sanıyor. Yetkililer bir an önce arkadaşı forumdan temizlerse iyi olacak gibi gözüküyor.

Eki Görüntüle 1216571
Zort :D
Neyse ciddiye almaya gerek yokmuş :)

Ben forum yönetimine gerekli kanıtlarla birlikte raporu gönderdim arkadaşlar. Bu arkadaş da yeni hesaplar açıp aklı sıra kendini başkası savunuyormuş imajı çizmeye çalışsın. Bunda değil akıl, aklın onda biri bile yok zaten. Ayrıca ufak bir detay; konuya ilk attığım ve arkadaşın "öğeyi denetle" dediği ekran görüntüsüne bakın. Evet, sağdaki scroll kısmını gördünüz mü? Eğer ben öğeyi denetle yaptıysam o scroll nasıl o hale geldi? Yukarıda ve aşağıda mesajlar var demektir. Ama bir sonraki kanalın silindi ekran görüntüsüne bakın. Orada scroll kısmı kocaman olmuş. Neden çünkü yeni kanal, mesajlar yok. Siz giderken başkaları dönüyor gençler, dikkatli olun bir sonrakine daha profesyonel çalışın. :)

Bu yorum çok amatörce. Neye kıyasla daha güçlü, daha hızlı, hangi ölçüte göre?
Konunun tamamını okumadım henüz ama pek inandırıcı gelmedi.

FUD'lanmış zararlıları da yakaladığınıza göre işletim sistemleri hakkında derin bilgiye sahip olmalısınız.
Teknik detaylarını öğrenmek isterim.
Hocam ben size programı nasıl yaptıklarını kısaca anlatayım.

1) İnternetten hazır scriptleri indir, üzerinde birkaç oynama yap(programlama bilgisine gerek yok, textleri değiştirmeniz yeter.)

2) C# ile UI yazıp 2-3 buton koy ve onlara işlevsellik kazandır. (Ufak bir programlama bilgisi yeterli, bunu internetten de yapabilirsiniz. Binlerce kaynak var bu konuda)

3) Bunu foruma gelip duygu maddesi haline getir ve buradan çıkar elde etmeye çalış.

4) "Yalancının mumu, yatsıya kadar yanar." :)

(Türkçe AV ama İngilizce yazalım. Çünkü Türkçe hazır script yok. :D)

1637072785717.png

Ortalama bir çocukmuş işte. En azından denedik. İllaki yine gelir yine yardımcı olmayı deneriz. Ama böyle tavırla hareket eden arkadaşlara kapımız her zaman kapalı olacak <3

Dediğiniz saçma. Paylaşmak zorunda değil. Kimsenin amacını bilmiyoruz. Biri çalar patentler uğraş dur sonra.
Boyle kaynağını yayarsam acık kaynak olur ve calınır.
Evet bu abi haklı mesela. Biri çalar sonra daha cok uğraşırım.
GPL lisansı alabilir.

cevap vermemenden de az buçuk ne olduğu belli.
Ban yedi çünkü.
1637081385983.png

Aynen kardeşim, Kaspersky ve Malwarebytes'tan çok daha güçlü:

1637081538175.png

Telif hakkını aldığınız yazıyor sol alta koyduğunuz notta. Demek ki lisansı almışsınız ya da sahtecilik yapıyorsunuz. Bize gerek yok bu noktadan sonra.

Herhangi bir dosyanın kimliğini veritabanına ekleyip taratıp "bu virüstür" demişsiniz sadece.
:d?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı