18 yaş için iş tavsiyesi

Markette tanıdık biri var mı? Başvuruna geri dönene kadar yaz biter yoksa. O da dönerlerse tabii. Genelde de uzun süre çalışacak birini ararlar, okuldan dolayı alacaklarını sanmıyorum.

Hocam peki 3 aylığına girebileceğim kurumsal yerler var mıdır sizin yazdığınız gibi imkanları olan.
Decathlon var. Eskiden asla dönemsel alım yapmazdı, kendi personelini alır ve onlarca eğitim verirdi fakat güncel politikalarına göre dönemsel personel alımı yapmayı daha çok seviyorlar. Ayrıca çalışması da bir o kadar eğlenceli olan bir mağazadır. Tek kötü yanı maaşının aşırı düşük kalması diyebilirim. Asgari ücretin bir tık üstü verilir. Uzun bir dönem bende çalıştım ve bazen çok yorucu olsa da çalışma zevki en yüksek olan tecrübemdi diyebilirim.

LCW, Defacto gibi mağazalar var. Aynı şekilde dönemsel personel alımı var. Genelde bu personeller çeyrek time olarak alınır. LCW'de part time kavramı çoğu mağazada yoktur. Ya full girersin ya çeyrek.

Kısacası büyük markalar hariç (mağaza sayısı vb olarak söylemiyorum, isim yapmış olarak söylüyorum) örneğin Columbia, Zara vb. diğer mağazalar kısa dönemli personel alabiliyor.

Yerinizde olsam bir AVM'ye gider ve tüm mağazalara (hoşunuza gidenlere) CV'mi bırakırdım. Biz böyle yaptığımızda bir gecede en az 4 mağazadan dönüş almıştık, 2 tanesi ertesi gün mülakata çağırmıştı.

Ben doğru bulmuyorum fakat çoğu kişi 3 aylığına girdiğini söylemeden başvuru yapıyor ve alınma ihtimalleri kat kat artıyor. Bunu da dipnot düşeyim.

Markette tanıdık biri var mı? Başvuruna geri dönene kadar yaz biter yoksa. O da dönerlerse tabii. Genelde de uzun süre çalışacak birini ararlar, okuldan dolayı alacaklarını sanmıyorum.

Yok hocam tanıdık vallahi bizimkiler dedi hepsiyle konuş illa alırlar bende orada napcağımı bilmiyorum okul daha bitmedi ne diyeceğim iş de lazım bana.

Şokta da prim var ama o maaşlar yok BİM'de bile zorlasan 35 40 anca görürsün ki oda markete bağlı A101 şoktan daha iyi ama önermem şokta 30 kazanmak için dişini yırtman lazım A101 de 30 verir 35'i hayal etmeyin.

ailen arkandaysa ağzın laf yapıyorsa emlakçılık yapmak mantıklı ayda 1 satış yapsan en olmadı asgari ücret alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…