Brock Lesnar
Hectopat
mükemmel bir fikir ne mobbing yiyorum ne birşey.git itemsatışta al sat yap
Ama hesaplarda sıkıntı çıkma ihtimali var geçen 4700tl dolandırıldım.
süreç başlattım
mükemmel bir fikir ne mobbing yiyorum ne birşey.git itemsatışta al sat yap
Decathlon var. Eskiden asla dönemsel alım yapmazdı, kendi personelini alır ve onlarca eğitim verirdi fakat güncel politikalarına göre dönemsel personel alımı yapmayı daha çok seviyorlar. Ayrıca çalışması da bir o kadar eğlenceli olan bir mağazadır. Tek kötü yanı maaşının aşırı düşük kalması diyebilirim. Asgari ücretin bir tık üstü verilir. Uzun bir dönem bende çalıştım ve bazen çok yorucu olsa da çalışma zevki en yüksek olan tecrübemdi diyebilirim.Hocam peki 3 aylığına girebileceğim kurumsal yerler var mıdır sizin yazdığınız gibi imkanları olan.
Markette tanıdık biri var mı? Başvuruna geri dönene kadar yaz biter yoksa. O da dönerlerse tabii. Genelde de uzun süre çalışacak birini ararlar, okuldan dolayı alacaklarını sanmıyorum.
dava mı açtınız ne almıştınız ki bide hangi satıcımükemmel bir fikir ne mobbing yiyorum ne birşey.
Ama hesaplarda sıkıntı çıkma ihtimali var geçen 4700tl dolandırıldım.
süreç başlattım
Evet süreci bekliyorum satıcının ismini vermeyeyim şimdi.dava mı açtınız ne almıştınız ki bide hangi satıcı
Kral naptın son durum ne?Yok hocam tanıdık vallahi bizimkiler dedi hepsiyle konuş illa alırlar bende orada napcağımı bilmiyorum okul daha bitmedi ne diyeceğim iş de lazım bana.
Kral ne yaptın son durum ne?
Prim sistemi ile çalışan mağazalarda çok iyi para var. 3 aylık bir süre için çalışacaksanız işe alım yaparlar mı bilmiyorum fakat önerim Eren perakende sektörüne bakmanız yönünde olacaktır. (not: Dış görünüş birinci öncelikleri. Eğer günümüzün yakışıklı / güzel algısına uymuyorsanız yüzünüze bakmıyorlar.)
Örnek bir maaş skalası verecek olursam:
- Düz maaş: 28.000 TL.
- Yemek ücreti: 18.000 TL.
- Yol yardımı: 1.000 TL.
- 1.000 TL ek yardım.
- Prim (ortalama 10.000 TL)
Bir arkadaşımın söylentisine göre geçtiğimiz ay 48.000 TL maaş almış.
Geçen yıl kız arkadaşım part time çalışıyordu ve toplam 30.000 TL maaş alıyordu.
Primsiz herhangi bir sektörde çalışırsanız bu maaşları bulamazsınız bilginize.
ailen arkandaysa ağzın laf yapıyorsa emlakçılık yapmak mantıklı ayda 1 satış yapsan en olmadı asgari ücret alıyorsunÖncelikle merhaba, yaşım 18 sizden cevaplar ile deneyimlemek istiyorum. Bu sene lise sona geçtim yani 12 iş arıyorum. 3 aylık süreçte ihtiyaçlarım da var annem markete girmemi istiyor. Full parası 30 bin diye ben de çalışanların yorumlarını okudum mobbing ve zor olduğunu söylediler. Tabiri caizse köle gibi ben de kararsız kaldım. Bunun dışında neler yapabilirim? Vatan düşündüm o da bilmiyorum alırlar mı? Annem tedi de olur alıyor dedi ne yapmalıyım bilmiyorum. Aklım karışık, cevaplarınızı bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.