18 yaş için yazılım kursu önerisi

Ayrık matematik ve lineer cebir HTML CSS ve JS ile geliştirilen statik bir web sitesinde çok gerekli olmuş mudur bilemedim. Python ile başlayıp bir şey yapamamış olman da biraz manidar geldi açıkçası. Uzun lafın kısası video izleyerek de, kitap okuyarak da programlama öğrenmeye başlanılabilir. Bunlar çok büyük hazırlıklar gerektiren süreçler değil. Israrla başlangıç kelimesini vurguladığımı tekrar vurgulamak isterim.

Patladım.

Python ile websitemi yapamadım çünkü HTML bilmiyordum ve görsel bir şeyler olmuyordu dokümanlardan öğrendim zaten? Geçmeyelim mi matematikten sonra?

Statik?
Web sitesi yapamadım başka birşeyde yapmak istemedim.

@Garip Gamerr Okumanı tavsiye ederim:

Tonlarca sayfalık dokümanları yeni başlayan biri nasıl kaldıracakmış acaba
Anca GeeksForGeeks ya da W3Schools.
Hayır neden böyle bir şey desinler, senin gibiler yüzünden Python'la zaman kaybettim.
Python zaman kaybı değildir. Robotik kodlama ve veri aktarımı için kullanılır.
Ha dersen "yeni başlayan biri bunları ne yapsın"
Python, başta kodlamaya alışmak için en iyi dillerden biridir. Bir diğeri ise Lua'dır. Ama Python daha yaygın.

Tonlarca sayfalık dokümanları yeni başlayan biri nasıl kaldıracakmış acaba
Anca GeeksForGeeks ya da W3Schools.

Ortalama bir zeka seviyesine sahip olan biri okuyabilir. Videolardakinden daha detaylı sadece.

Web sitesi yapmak istiyordum ve yapamadım.

Statik?
Web sitesi yapamadım başka bir şey de yapmak istemedim.
Sadece web sitesi yapmış birisi olarak, mesleği bu olan insanlara "kendine developer mı diyorsun" şeklinde çıkışman hoş olmamış.
Hangi dokümanı okudun söyleyebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…