cenk1923 Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #11 Banka hesabın varsa banka açıyor borsa hesabı.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 785 Çözümler 6 9 Eylül 2023 #12 Şu an Binomo'ya para yükleyebiliyorum herhangi bir yaş hatası falanda vermiyor 2 tane arkadaşım benimle yaşıt onlar yapabiliyorlar yakın zamanda denersem buraya haber edeceğim.
Şu an Binomo'ya para yükleyebiliyorum herhangi bir yaş hatası falanda vermiyor 2 tane arkadaşım benimle yaşıt onlar yapabiliyorlar yakın zamanda denersem buraya haber edeceğim.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #13 Serhat .s dedi: Altın al arkadaşın dediği gibi. Altın zarar ettirmez. Genişletmek için tıkla... Yalnız altın arttıkça fiyatlarda aynı oranda arttığı için paranın bir farkı olmaz.
Serhat .s dedi: Altın al arkadaşın dediği gibi. Altın zarar ettirmez. Genişletmek için tıkla... Yalnız altın arttıkça fiyatlarda aynı oranda arttığı için paranın bir farkı olmaz.
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 1 13 Eylül 2023 #14 Csgo yatırımı yapabilirsiniz, hem oynarsınız hemde eğlenceli olur takip etmesi vs, aktif olarak yapıyorum.
Csgo yatırımı yapabilirsiniz, hem oynarsınız hemde eğlenceli olur takip etmesi vs, aktif olarak yapıyorum.