18 yaşın altındaki birisi Ziraat bayisine tek başına gidip mobil bankacılık açtırılabilir mi?

neext34

Decapat
Merhaba 16 yaşındayım. Sahibinden uygulamasından ürün sattım. Para güvende sistemiyle ürün alıcıya ulaştı fakat parayı çekemiyorum. Kendime ait banka IBAN'ım olması gerekiyormuş. 18 yaşından küçük olduğum için kendi adıma bir IBAN'ım yok. Ziraat bankasında hesabım var ama mobil bankacılık açık değil. Bayiye tek başıma gidip mobil bankacılığı açtırabilir miyim yoksa yanımda velim olması gerekiyor mu?

Hayır 18 yaşından küçüksen mobil bankacılık kullanamazsın ve banka işlemlerinde annen ve baban ile gitmen gerekiyor.

Tek başına gidip hesap açamazsın aile büyüğün yanında olmalı, 18 yaşına kadar da mobil bankacılık kullanamazsın. 18 yaşına girince şubeye gidip imza atıp o şekilde mobil bankacılığı aktif edebilirsin.

Merhaba 16 yaşındayım. Sahibinden uygulamasından ürün sattım. Para güvende sistemiyle ürün alıcıya ulaştı fakat parayı çekemiyorum. Kendime ait banka IBAN'ım olması gerekiyormuş. 18 yaşından küçük olduğum için kendi adıma bir IBAN'ım yok. Ziraat bankasında hesabım var ama mobil bankacılık açık değil. Bayiye tek başıma gidip mobil bankacılığı açtırabilir miyim yoksa yanımda velim olması gerekiyor mu?
Hem anne hem baba olacak şekilde gitmen gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı