Steam Durduk yere hediye kısıtlaması almak

Zwaiyr

Femtopat
Daha fazla  
Başka hesapta bir skin sattım. Kendi hesabıma bir oyun atacaktım fakat hata verdi. Sonra desteğe yazdım ve hesapta hediye kısıtlaması olduğunu, kaldıramayacaklarını söylediler. Durduk yere böyle bir ban yedim, hiçbir sebebi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam destek yardımcı olamıyorsa bizim yapabileceğimiz bir şey yok gibi. Genellikle hesap değerinin üstünde bir hediye atmaya çalıştığında bu sorun ile karşılaşılıyor. Steam desteğe yazmaktan başka çaren yok.

Başka hesapta bir skin sattım. Kendi hesabıma bir oyun atacaktım fakat hata verdi. Sonra desteğe yazdım ve hesapta hediye kısıtlaması olduğunu, kaldıramayacaklarını söylediler. Durduk yere böyle bir ban yedim, hiçbir sebebi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı kısıtlama bende de vardı. Ama ben durduk yere almadım. :D Çözüm için iki hesabın da sahibinin ben olduğumu, guard kısmından bilgilerimi, yasa dışı bir ticaret ya da para aklamak gibi bir amaç olmadığını, 2. hesabımda bakiye kaldığı için ana hesabıma oyun hediye etmek istediğimi belirten kanıtlarla beraber uzun bir mesaj attım. Ertesi gün kaldırdılar. Bunları yaptıysanız ve hala kalkmadıysa imkansız gibi bir şey.

Uzun süredir CS hesabımda yaşadığım bir sorun benim de fakat bir türlü yardımcı olmaları için ikna edemedim. 1 kez daha yaşamıştım ve hesabımın güncellendiğini sorunun düzeldiğini söylemişlerdi gerçekten de öyle oldu. Hediye işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirebildim. Yüksek ihtimal size de Steam bakiyesi ile hediye gönderemediğnizi kart ile ödemelerde bir sıkıntı olmadığını falan söyleyeceklerdir. Ticari bir kazanç durumu olduğundan şüphelenip kaldırmadıklarıını düşünüyorum ama Steam içerisinden yapılan alışveriş para yine Steam'den çıkmıyor onlara gidiyor kesintilerini yapıyorlar vergi açısından vs. de bir problem yok 2 hesabın da bana ait olduğunu kanıtlayabiliyorum ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar belki de ben doğru kişilere denk gelemedim. Bir çözüm bulabilen olursa bu konuya ben de takipteyim.

Aynı kısıtlama bende de vardı. Ama ben durduk yere almadım. :D çözüm için iki hesabın da sahibinin ben olduğumu, guard kısmından bilgilerimi, yasa dışı bir ticaret ya da para aklamak gibi bir amaç olmadığını, 2. hesabımda bakiye kaldığı için ana hesabıma oyun hediye etmek istediğimi belirten kanıtlarla beraber uzun bir mesaj attım. Ertesi gün kaldırdılar. Bunları yaptıysanız ve hala kalkmadıysa imkansız gibi bir şey.

Hesap abimin üzerine ondaki bakiyeyle oyun alacağım senin olayla benzer.

Aynı kısıtlama bende de vardı. Ama ben durduk yere almadım. :D çözüm için iki hesabın da sahibinin ben olduğumu, guard kısmından bilgilerimi, yasa dışı bir ticaret ya da para aklamak gibi bir amaç olmadığını, 2. hesabımda bakiye kaldığı için ana hesabıma oyun hediye etmek istediğimi belirten kanıtlarla beraber uzun bir mesaj attım. Ertesi gün kaldırdılar. Bunları yaptıysanız ve hala kalkmadıysa imkansız gibi bir şey.

Ama böyle de kabul olur mu bilemiyorum skin satarak geçti çünkü hesaba bakiye.

Hesap abimin üzerine ondaki bakiyeyle oyun alacağım senin olayla benzer.

Ama böyle de kabul olur mu bilemiyorum skin satarak geçti çünkü hesaba bakiye.

Dediğim gibi, kanıtlarla beraber durumunuzu açıklayan ve böyle bir durumun kabul edilebilir olmadığını anlatan uzun bir mesaj atın. Gerisi Steam'e bakıyor. İlk olay yaşandıktan sonra bahsettiğim şekilde ulaşmıştım, 3. Mesajımda falan çözdüler. Birkaç ay sonra tekrar kısıtlama attılar, bu sefer de daha önce de aynı sorunla karşılaştığımı ve kanıtlarla beraber tekrar ispat edebileceğimi söylemiştim. Direkt kaldırmışlardı o zaman.

Benim durum da skin satışından kaynaklı. Bıçağı satıp, ana hesaba abartı hediye yollamıştım.

Dediğim gibi, kanıtlarla beraber durumunuzu açıklayan ve böyle bir durumun kabul edilebilir olmadığını anlatan uzun bir mesaj atın. Gerisi Steam'e bakıyor. İlk olay yaşandıktan sonra bahsettiğim şekilde ulaşmıştım, 3. Mesajımda falan çözdüler. Birkaç ay sonra tekrar kısıtlama attılar, bu sefer de daha önce de aynı sorunla karşılaştığımı ve kanıtlarla beraber tekrar ispat edebileceğimi söylemiştim. Direkt kaldırmışlardı o zaman.

Benim durum da skin satışından kaynaklı. Bıçağı satıp, ana hesaba abartı hediye yollamıştım.
Benim de alacağım oyun 50 doların üstündeydi ondan damı kaynaklı olabiliyor

Önemli olan fiyat değil de sıklık. Ben sürekli parça parça attığımdan yemiştim.
O hesap uzun süre kullanılmıyordu önce takas kısıtlaması yedi sonra hediye kısıtlaması durduk yere kısıtlamalar yağdı hediye bile atamadan kısıtlama yedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı