18 yaşında boy nasıl uzatılır?

Efekan.o

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaşım 18, boyum 1.62, doktor büyüme plaklarımın açık olduğunu söyledi. Geçen sene temmuzda kaza yaptım 2 bileğim de kırıldı, bu nedenden dolayı da boy atması olur dedi, ama boyumda son 1-2 yıldır bi değişiklik olmadı. Uzamam için önerebileceğiniz vitamin ve egzersizler var mıdır ve nelere dikkat etmeliyim, neler yapmalıyım? Son birkaç aydır fitnesse gidiyorum, hangi hareketleri yapmamalıyım ve hangi hareketleri yapmalıyım?

Dış faktörlerle anca 3-4 santim uzarsın, o da bir ihtimal. Gerisi genetiktir, doktora gittiğine göre de büyümene engel bir durumun yok demek ki. Bu kadar kafaya takmak yerine kendinle barışık olmaya çalış.

Arkadaşlar yaşım 18, boyum 1.62, doktor büyüme plaklarımın açık olduğunu söyledi. Geçen sene Temmuz'da kaza yaptım 2 bileğim de kırıldı, bu nedenden dolayı da boy atması olur dedi, ama boyumda son 1-2 yıldır bir değişiklik olmadı. Uzamam için önerebileceğiniz vitamin ve egzersizler var mıdır ve nelere dikkat etmeliyim, neler yapmalıyım? Son birkaç aydır fitnesse gidiyorum, hangi hareketleri yapmamalıyım ve hangi hareketleri yapmalıyım?

Bende bir ara kısaydım basketbol oynamıştım bir süre boyumu uzatmıştı sende basketbol oynayabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı