İyice sizi piknik tüpü yapmışlarHocam yanlış ölçüm yapmışlardır muhtemelen öncesinde. Bende mesela okulda 1.42 çıkmıştım. Emindim o kadar kısa olmadığıma. Öyle de çıktı. Evde ölçtüğümde 1.53 çıktı.
Hocam az önce amcam ölçtü 167 çıktım 8. sınıfta bizi başka bir okula fiziksel teste götürdüler. Orada verdikleri rapora göre 169 ve önceden ölçtüğümüzdede 169 çıkıyordu. Son zamanlarda fazla kilo aldım ondan olabilir mi?
Ölçü aleti yanlış olabilir.Hocam az önce amcam ölçtü 167 çıktım 8. sınıfta bizi başka bir okula fiziksel teste götürdüler. Orada verdikleri rapora göre 169 ve önceden ölçtüğümüzdede 169 çıkıyordu. Son zamanlarda fazla kilo aldım ondan olabilir mi?
Teşekkür ederim.@Silinen üye hocam haklı bu arada doğum gününüz kutlu olsun hocam
Eğer yanlış ölçüm yapmıyorsan doktora git.
Olabilir kendimi 169 a şartlamış olabilirim.Hocam yanlış ölçüm yapmışlardır muhtemelen öncesinde. Bende mesela okulda 1.42 çıkmıştım. Emindim o kadar kısa olmadığıma. Öyle de çıktı. Evde ölçtüğümde 1.53 çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.