18 yaşında daha fazla boy uzar mı?

Hocam yaşıtız seninle, Boyum 1.70. 1.79'u geç sana düz 1.80 diyelim on numara 5 yıldız ideal üstü bir boyun var. yani 1.90 gibi bir beklentin yoksa çok iyi bir boyun var.

Hacı 179 boyun var daha ne istiyon 10 numara boy ben 173 ben napam 175 olsam yetcek her uzar mı konusunda uzun herkes kısa olsa eyvallah.
Valla hacı seninde boyun gayet ideal. arkadaş resmen 1.80 bundan da memnun değil. :D

Hocam yaşıtız seninle, Boyum 1.70. 1.79'u geç sana düz 1.80 diyelim on numara 5 yıldız ideal üstü bir boyun var. yani 1.90 gibi bir beklentin yoksa çok iyi bir boyun var.

Valla hacı seninde boyun gayet ideal. arkadaş resmen 1.80 bundan da memnun değil. :D
Abi doğru diyorsun da artık yeni gençler hep uzun 180 artık orta üstü boy uzun boy 185 ondan diyorum hem fitness yapıyorum ondan dolayı uzun boya güzel gidiyor fitness 3 4 cm atsam süper olacak

Abi doğru diyorsun da artık yeni gençler hep uzun 180 artık orta üstü boy uzun boy 185 ondan diyorum hem fitness yapıyorum ondan dolayı uzun boya güzel gidiyor fitness 3 4 cm atsam süper olacak
Umarım 3-4 cm atarsın. lakin boy konusunda senin değil benim sıkıntı etmem gerek kanka. :D 1.70 boya sahibim.

Boyundan memnun musun kaç olmak isterdin
1.70 ideal bir boy olsa da yine de minimum 1.75, maksimum 1.80, 1.80+ olmak isterdim.

Bu arada, dik ve sağlam bir duruş ile bir kaç cm'de ordan kazanırsın. ben öyle yapıyorum.

Ortopedi doktoruna gittim bir şey demedi. 18 yaşındayım. Boyum 180. babam 183. Amcam 181. Babanem 173. anne tarafı kısa. Sizce daha uzar miyim? Sol kemik açık gözüküyor. Fitness yapıyorum. Barfikse asılıyorum. Süt içiyorum. Daha uzar mıyım? Uzarsam kaç cm?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı