3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #11 Vi Sorger dedi: Neden kalbimi kırıyosun ? Genişletmek için tıkla... Seninkilerin yağ olduğunu söylemiyorum. Önerdiğin yöntemin sonucu yağ birikmesi ile oluşacak, onu söylüyorum. Umarım sen de aynı yöntemi kullanmamışsındır.
Vi Sorger dedi: Neden kalbimi kırıyosun ? Genişletmek için tıkla... Seninkilerin yağ olduğunu söylemiyorum. Önerdiğin yöntemin sonucu yağ birikmesi ile oluşacak, onu söylüyorum. Umarım sen de aynı yöntemi kullanmamışsındır.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.369 Makaleler 3 Çözümler 80 12 Aralık 2021 #12 Vi Sorger dedi: Kankam çok yiyeceksin bir de hareket etme fazla kilo almaktan kolay ne var bende kiloluyum ama takmıyom fazla . Genişletmek için tıkla... İnan ki kilo almakta en az kilo vermek kadar zor.
Vi Sorger dedi: Kankam çok yiyeceksin bir de hareket etme fazla kilo almaktan kolay ne var bende kiloluyum ama takmıyom fazla . Genişletmek için tıkla... İnan ki kilo almakta en az kilo vermek kadar zor.