18 yaşında kredi kartı çıkarılır mı?

Allah razı olsun uğraşıp yazmışsınız birkaç yakınımın çalıştığı üniversitenin bilgilerini versem sizce kabul olur mu?

Allah razı olsun uğraşıp yazmışsınız birkaç yakınımın çalıştığı üniversitenin bilgilerini versem sizce kabul olur mu?
Hocam iş adresi olarak ne girerseniz girin bakmıyorlar, ama isterseniz girebilirsiniz sorun olmaz.

Hocam iş adresi olarak ne girerseniz girin bakmıyorlar, ama isterseniz girebilirsiniz sorun olmaz.

Sizce bu kartın limiti iki bin üç bin limiti görmesi uzun sürer mi çünki elime geçen harclığı kart üzerinden harcayıp öylede bir geçmiş oluşturmak istiyorum.

Akbank'ı deneyin. İlk başta başvurunuz olumsuz olabilir ama çok büyük ihtimal ile telefon ile arayıp size kredi kartı vereceklerdir. Ben de öyle oldu.

Yapıkredi bankası çoğunlukla öğrencilere kredi kartı veriyor.

Yapıkredi de Banka hesabı açarken bir yerde çalışmıyordum, öğrenciydim ona rağmen hesabı açarken 6 7 defa kredi kartı verelim diye ısrar ettiler.

Hocam benim kredi kartı limit arttırma vardı nasıl yaparız?

Sizce bu kartın limiti iki bin üç bin limiti görmesi uzun sürer mi çünki elime geçen harclığı kart üzerinden harcayıp öylede bir geçmiş oluşturmak istiyorum.
Hocam dediklerimi yaptığınız takdirde yavaş yava şlimit yükselimi olur siz, 1-2 ayda bir bankacılık uygulamasına girip gelirinizi 3-5 bin tl arttırın. Daha sonra banka size teklif edecektir limti arttırımını.

Hocam benim kredi kartı limit arttırma vardı nasıl yaparız?
Hocam findeks'ten puanınıza baktınızmı?

Hangi bankadan kredi kullanıyorsun, şuanki limitin ne, bankaya yazdığın gelir kaç, en son ne zaman limit arttırıldı?
5 bankadan kredi kartım var. KYK kredisi alıyorum. Vakıfbank 2 bin, Garanti BBVA 4 bin, İş Bankası 2 bin, Ziraat 5 bin. Enpara var bir de , yanlışlıkla 1 liraya düşürdüm onu yükseltemiyorum.

5 bankadan kredi kartım var. KYK kredisi alıyorum. Vakıfbank 2 bin, Garanti BBVA 4 bin, İş Bankası 2 bin, Ziraat 5 bin. Enpara var bir de , yanlışlıkla 1 liraya düşürdüm onu yükseltemiyorum.
Hangisi en çok limit arttırır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…