18 yaşında Work and Travel yapmak mantıklı mı?

Kumpirrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ocak 5'te 18'e giriyorum ve şu an turizm rehberliği hazırlık bölümü öğrencisiyim, İngilizce hazırlık görüyorum ve bu yaz work and travel yapmak istiyorum. Üniversite üzerinden bağlantı sağladım ve birkaç şirket önerildi ancak yaşımın genç olması ve aklımın arkadaşlarımda kalacağını düşünmemden dolayı yapıp yapmama konusunda ikilimde kaldım. Ailem her türlü desteği sağlayıp gönderme konusunda hazırlar İngilizce seviyem B1 ve hazırlık notu ortalamam ilk sınavlarla 91 fakat bu yaz tatilimi arkadaşlarımla gezip tozmak ve yiyip içmek yerine bu tarz bir büyük bir adım atmak mantıklı olur mu sizce?

Git çalış türkiyede kalıp napacaksın ? senin yaptığını yapmak isteyen bir çok genç var. Bir şekilde yurt dışında kalmaya çalış.

Git çalış türkiyede kalıp napacaksın ? senin yaptığını yapmak isteyen bir çok genç var. Bir şekilde yurt dışında kalmaya çalış.
Ya burda aklım kalırsa hocam ondan çok korkuyorum.

Açıkçası ben de böyle düşüne düşüne 23 yaşıma geldim ve artık bu saatten sonra geç olduğunun kararına varıp yapmadım. Dil bölümlerinin ülkedeki genel işsizlik sorunlarından dolayı dil bölümü okuyorsan üniversitenin sana verdiğinin de ötesine çıkman lazım ve bunun için çok çalışman lazım. Kendin bağlantılarınla böyle güzel bir imkan bulmuşsun, karşında engel yoksa kesinlikle değerlendir derim.

Hocam aklınız arkadaşlarınızda kalmasın ileride arkadaşlarınız size yanlış yapar hiçbir katkısı olmaz size ancak şimdi elinizde ki imkanı değerlendirirseniz ileride mutlu olursunuz

Arkadaşlıklar gelip geçici şeylerdir eğer aradan uzun süreler geçmesine rağmen hala arkadaş olarak kalıyorlarsa ömür boyu arkadaşların olurlar zaten. Sırf bir süreliğine ortalıkta değilsin diye arkadaşlıklarını bitireceklerse zaten arkadaşın olmasınlar daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…